Etui zderzaki wykonane przez firmę Apple dla iPhone'a 4

Desi am vorbit foarte mult despre iPhone 4 in ultimele zile am uitat totusi sa mentionez orice informatii legate de “carcasele” facute de Apple pentru noul model de iPhone. Sincer sa fiu e impropriu spus carcasa deoarece vorbim doar de o banda care acopera suprafata metalica din lateralele telefonului avand probabil menirea de a o proteja de zgarieturi sau lovituri.

Aceste “carcase” vor fi distribuite de ce de la Apple la pretul de 29$ si probabil 29€ chiar din ziua lansarii iPhone 4. Ele vor fi disponibile in 4 culori diferite, pentru a satisface gusturile tuturor clientilor Apple.

Uitandu-ma la ele nu reusesc sa le gasesc utilitatea.. daca ar fi acoperit spatele telefonului si partile laterale atunci as fi inteles motivul pentru care costa 30$/€, insa in conditiile date nu vad de ce un om ar da atatia bani pe o asemenea carcasa, dar cine stie poate cand voi vedea una in realitate imi voi schimba parerea.

Voi ati da 30$/€ pe o asemenea “carcasa” ?

20 KOMENTARZY

  1. NU – din cateva motive

    1. schimba aspectul placut al telefonului

    2. poate i neindemanoasa

    3. credca e suicienta o folie pe fata si una pe spate pt a proteja telefonul. nu prea vad ce zgarieturi poate suferi acel metal de pe lateral

  2. E buna ca iese umpic in afara marginea si il protejaza de zgarieturi cand e asezat pe o suprafata si nici nu mai aluneca,deci utilitatea nu e chiar 0 dar e scumpa rau,probabil cand v or avea concurenta o sa scada pretul…

  3. este geniala…si eu sunt convins ca nu este facuta din acelasi material, dar cred ca ar fi super tare daca ar fi asa 😛

  4. ideea e interesanta: protejeaza colturile, protejeaza spatele si fata din cate vad eu( cand pui telefonul pe masa -> marginile putin ridicate)…dar pretul nu se justifica. pentru ca oamenii de la apple is lacomi. asa cum sunt toti oamenii de la marile firme, gen BMW, unde un breloc original ( o bucata de metal in forma de 1,3,5 sau 7) costa peste 100 euro

  5. Nu e doar sa protejeze marginile zaone, protejeaza si sticla din fata/spatele telefonului… cand il pui pe masa mai aruncat asa, nu o sa lovesti geamul – ci se loveste de cauciuc. Sau si la scapare (pe suprafete plane – deci nu pe chestii denivelate … pietre etc) ar putea sa scape intreg datorita "scuipatului ala de cauciuc" 🙂 pe cand daca ar fi neprotejat cu SIGURANTA s-ar sparge geamul, cu tot cu ce SHIELD vreti voi (care protejeaza doar de zgarieturi – ceea ce NU e necesar DELOC – nu si de lovituri)…

    Deci da as da 30 euro pe asa ceva, si nu as da nici 10 lei pentru o folie SHIELD inutila

  6. @El_Cid: Ecranul iPhone se zgarie la fel de usor ca si altele si folia iSHIELD e foarte utila, daca eu nu o aveam pe ecran acum era plin de zgarieturi iar banda aia siliconata nu protejeaza pentru asta.

    Apple are interes ca oamenii sa isi zgarie telefonul sa arate urat ca sa il schimbe si Apple scoate mai multi bani prin tot procesul asta.

  7. nu as da banii astia pentru ca schimba frumoasa fata a telefonului. mai bine mi-as cumpara o folie ishield zagg care sigur se va aseza mortal pe noul iphone.

  8. Sincer nu, mai bine as pune un Invisible Shield pe el , asa ar fii mult mai protejat, eu am pe 3GS si e super, sunt foarte multumit.

  9. daca tot vorbim de carcase , folii , etc , a auzit cineva unde se gaseste folia care imbraca iphonu si care atunci cand folosim aer cald se muleaza perfect pe el ?

    a avut cineva la reparat un iphone cu o asemenea folie iar proprietarul nu mai stia de unde o luase.

  10. Deci daca dai 1000 de euro pe el te mai uiti la 50 de euro pe care ii dai pe bumper ala de cauciuc + folia zag ?Eu le-as lua pe amandoua pentru protectie maxima a investitiei.

  11. @lexen: Brelocurile despre care vorbesti costa 80-90 Ron la reprezentanta in functie de model.

    Singurul care costa peste 100 Ron, parca 120 Ron daca retin bine, este cel inscriptionat ///M.

  12. @zaone Referindu-ne la problema cu semnalul , da , ai perfecta dreptate, dar eu personal , in iarna cel tarziu intentionez sa-l achizitionez , si nici nu ma gandesc sa nu-i cumpar folie zag + bumper , indiferent de problema cu semnalul.