Dostawy zamówień przedpremierowych na iPhone'a 4 w USA znów są przed nami

Daca azi dimineata magazinele online Apple din SUA si Marea Britanie anuntau ca toate pre-comenzile inregistrate in cursul zilei de azi vor fi livrate incepand cu 2 iulie, iata ca acum livrarile pre-comenzilor inregistrate din acest moment in SUA vor fi livrate incepand cu 14 iulie! Deci Apple vinde mult mai multe terminale iPhone 4 decat are in stoc pentru SUA, totusi in Anglia termenul de 2 iulie a ramas neschimbat.

Partea buna a acestei vesti este ca Apple are stocuri predefinite pentru fiecare tara, din cate se pare, si cand atinge limita acelui stoc devanseaza pre-comenzile in loc sa anuleze lansarea oficiala in alte tari, cel putin deocamdata. Deci Apple a terminat primul si al doilea stoc iPhone 4 pentru SUA si acum ia pre-comenzi pentru al treilea stoc ce va fi disponibil incepand cu 14 iulie.

Lucrurile nu arata prea bine, in ritmul asta Apple va decide in mod sigur sa amane lansarea in anumite tari pentru a avea stocuri destule pentru a alimenta cererea de pe pietele principale.