Karty micro-SIM dostępne od 15 lipca w Orange

Orange a ogłoszony ieri ca din 15 iulie va introduce in magazinele sale noile micro-SIM-uri compatibile cu tableta iPad si iPhone 4, anuntul a venit imediat dupa ce Vodafone, al doilea operator de telefonie ca numar de clienti din Romania, a anuntat ca va oferi clientilor sai noile cartele compatiible cu gadgeturile Apple. Orange va distribui micro-SIM-urile gratuit clientilor sai, in sfarsit ceva bun de la Orange!!!, incepand cu data de 15 iulie cand cartelele vor fi disponibile in toata magazinele Orange si la unii parteneri.

Daca Orange distribuie din 15 iulie micro-SIM-uri atunci poate la scurt timp vom avea si iPhone 4 disponibil la Orange Romania, exista sanse ca Orange sa lanseze iPhone 4 oficial in Romania in cursul lunii urmatoare insa in definitiv totul depinde de Apple si de modul in care isi gestioneaza stocurile pentru tarile in care comercializeaza oficial iPhone 4.

Eu unul am ramas surprins, ma asteptam ca Orange sa ceara minim 5 euro pe cartelela astea. Voi ce parere aveti? Concurenta e buna nu?