Czy zderzaki rysują anteny telefoniczne?

Właściciel serwisu RazorianFly zamieścił wczoraj kilka zdjęć przedstawiających iPhone'a 4 z porysowanymi bokami i według jego słów za rysy odpowiada obudowa Bumper zakrywająca anteny telefonu. Etui Bumper leżałoby na telefonie od 24 czerwca, kiedy kupił telefon, a w międzyczasie porysowałby krawędzie telefonu, czego efekty widać na zdjęciach. Właściciel serwisu RazorianFly zadzwonił do Apple, aby wyjaśnić problem, jednak przedstawiciele firmy twierdzili, że pierwszy raz słyszeli o takim problemie i umówili się na spotkanie z Apple Geniusem z Apple Store. Wizytę wyznaczono na poniedziałek, więc póki co pozostały nam tylko zdjęcia.

Moim zdaniem zarysowania nie zostały spowodowane przez zderzak typu Bumper i nie widzę, w jaki sposób gumowe etui mogłoby zarysować antenę telefonu.

10 KOMENTARZY

  1. Orice carcasa din material tare zgarie partea de metal !!! Fata si spatele telefonului sunt de nota 10 dar din pacate partea de metal din lateral lasa mult de dorit !!! Se zgarie foarte usor !!

  2. Cum sa fie zgariate cu guma ? Incercati voi sa zgariati cu o guma metalul . Puteti? Se cauta " nod in papura " , voi nu vedeti ?

  3. zici ca e dat cu dalta in metalul ala e inposibil eu am ipad si am avut o pietricica in carcasa si sa zgariat dar nu a intrat inauntru cum arata marginea,nici daca ii cadea pe pietre nu ramaneau urmele alea.

  4. Personal detin acest bumper original Apple achizitionat de la Orange. Zgarie partea metalica deoarece structura interioara este cauciuc + plastic exact ca la exterior. Deci partea de plastic de pe interior(miezul) sta fix pe partea metalica a telefonului si la frecare, in timp, se zgarie. Il folosesc de 3 luni si l-a zgariat, deci da, plasticul zgarie metalul prin frecare…Oare daca m-as duce la Orange cu el sa le zic ca mi-am luat bumper sa protejez telefonul si nu sa-l zgarii, ce mi-ar zice?:))

  5. si eu am patit la fel cu un bumper cumparat de la un magazin de profil , nici nu am stiut ca e zgariat pana nu am scos panarama de bumper de pe telefon. daca il lasam fara bumper nu cred ca il zgariam asa. aveti grija !