Wideo: iPhone 4 kontra Google Nexus S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pt6vD8QuT6E[/youtube]

Dupa confruntarea foto de aseara am gasit si un video przeglądu pentru cele 2 smartphone-uri care in momentul de fata reprezinta varfurile de gama pentru sistemele de operare iOS si Android OS. iPhone 4 are deja aproape 6 luni de la lansare insa Google Nexus S va fi lansat in zilele urmatoare iar diferenta dintre ele este destul de mica, cel putin din punct de vedere hardware. iPhone 4 se descurca foarte bine in fata unui smartphone high-end scos la 6 luni dupa lansarea sa si asta spune multe despre Apple.

Discutam desigur despre navigarea pe internet unde Google Nexus S are avantajul vitezei si iPhone 4 are avantajul unei experiente mai placute in ceea ce priveste navigarea prin pagina, dar beneficiaza totodata si de avantajele Retina Display. Nexus S se descurca mai bine la deschis aplicatiile native Andoid insa ramane in urma cand vine vorba de deschis aplicatii 3rd party. In ceea ce priveste ecranele Nexus S cu al sau Super AMOLED nu ofera aceeasi experienta placuta, aceleasi culori calde precum iPhone 4 cu ecranul sau retina.

Per total Nexus S nu este un iPhone killer si consider ca aceasta a si fost intentia celor de la Google. Probabil vom vedea adevarate iPhone killers abia in prima jumatate a anului 2011.