Kabel USB do iPada i iPhone'a 4 za jedyne 2 USD

Jeśli jesteś zainteresowany kupnem kabla do swojego iDevice, radzę go „wyrzucić”. spójrz na tę stronę gdzie jest teraz dostępny 30-pinowy kabel USB do iDevices za jedyne 1.80 dolara plus bezpłatna wysyłka do Rumunii. Zamówiłem na tej stronie plastikowe etui za 1 dolara, które dotarło w ciągu około 3 tygodni i otrzymałem bezpłatną wysyłkę. Następnie zamówiłem tylko w celu przetestowania usługi i szczerze mówiąc, byłem pod miłym wrażeniem sposobu, w jaki otrzymałem produkt, zwłaszcza że zapłaciłem 1 dolara za przedmiot, który czasami kosztuje 15 lei. Sprzedawany przez nich kabel będzie przeznaczony do iPada, iPhone'a, iPhone'a 3G/3GS, iPoda touch, iPoda nano i iPoda classic i ma wymiary 8.5*4.5*1.5 cm, a więc prawdopodobnie jest mniejszy niż standardowy.

Nie mogę potwierdzić, że ten kabel będzie działał w 100% poprawnie i że nie uszkodzi Twojego urządzenia, informuję jedynie o ofercie. Strona ma siedzibę w Chinach, a produkt dociera do Ciebie pocztą rumuńską. Taki kabel kosztuje w Apple 20 euro, czyli około 90 lei w Rumunii w sklepach z oryginalnymi akcesoriami.

37 KOMENTARZY

  1. am comandat si eu de acolo mai demult…. si inca sunt in stadiul de Processing …. 🙁 lafel am platit prin paypal inainte … au trecut mai bine de 4 sapt…. 🙁

  2. Am cumparat f multe d p ebay. Gasesti si bune si proaste, depinde de sursa(noroc). Cele mai bune au fost 8$ cu tot cu transport(set de 10 buc), cu cablul moale, mufa apple cu capat patrat si mufa usb cu capat rotund. Cele originale de iphone 4 au ambele mufe cu capat patrat.

  3. da de ce a ajuns asa greu coletul la tine zaone ? ca aici spune ca in 3-6 zile lucratoare sau nu ai trimis cu ems ?
    edit. acum am vazut ca ai beneficiat de transport gratis.

  4. prietene in loc sa ma faci prost mai bine cauta pe ebay. stiu ca probabil iti iei parte de la aia cu 2$ dar dc nu cauti pe ebay sa vezi k sunt licitatii cu 0.01usd kte vrei la care nu liciteaza nimeni si care le poti cumpara foarte usor. testat de mine am achizitionat 3 bucati acum 2sapt si ieri au ajuns la mine. care e problema?

  5. @zaone are dreptate eu de pe ebay am luat 3 cu 0,01£ pt ca sunt la licitatie si daca licitezi castigi cablu la banii astia…eu am luat si casti de ipod shuffle si pt iphone…mai este siteul buyincoins.com sunt o gramada de accesori pt iphone ieftine si transport gratuit in romania. La ei cablu costa 0,99 $ transport gratuit…si incarcatoarele sunt ieftine. Eu am cumparat cateva pt noste prieteni si au fost multumiti de ele

  6. zaone e sigur sa platesti cu un mastercard?
    eu am o retinere sa platesc cu cardul. sincer.
    daca ma poti incuraja, am gasit si eu cate ceva sa cumpar.

    dziękuję bardzo

  7. @pipilica: Am spus ca ai zis la misto, nu te-am facut prost. Chiar credeam ca ai zis la misto pentru ca pretul mi se pare derizoriu pentru un asemenea produs.
    @Cosmynus: Platesti prin Paypal si scapi de griji.
    @Razvan Ilie: Lol, ala e incarcatorul cu care vine iPhone 4 acum..

  8. pe ebay, dealextreme se gasesc muuulte chestii la preturi modice cu transport gratuit. Cu 1-5 dolari cumperi o gramada de maruntisuri. Chestia e ca nu e nimic original (cele la preturile astea), si de aici incolo tine de noroc. Personal nu as face mare caz daca as da 3 lei pe un cablu si ar fi defect ….

  9. Sal
    Produsele comnadate de pe focalprice.com le ridic de la posta sau???Imi vine acasa mandat postal sa ma duc sa ridic coletul??
    ms

  10. Mi-au expediat comanda.
    @Clau: Mie mi-a venit mandat postal acasa, dar produsul era venit la posta cu mai bine de o saptamana inainte sa imi vina mie mandatul postal.

  11. zaone, ai mai platit vre-o taxa suplimentara la posta? suplimentara fata de factura de la focalprice.com?
    de ce te intreb : am achizitionat o baterie de camera de prin china…sau ceva de genu`, si la posta (la cei cu vama) mi-au cerut o taxa (procent din suma achizitiei – daca nu ma insel era chiar vorba de TVA) + plus o “taxa de prezentare” – taxa fixa de cca 7 lei (poate gresesc acum suma).

  12. zaone, la posta ai platit ceva in plus? eu am cumparat de pe net un acumulator, si dupa ce mi-a sosit la posta, am primit mandat postal – cu el am mers la ei sa ridic produsul. acolo mi-au cerut TVA plus o taxa de prezentare, care este fixa, de cca 7 lei – sper sa nu gresesc acum suma.

  13. pentru depozitare….pai daca trec mai mult de 2 zile de la instiintare….atunci trebuie sa platesti taxa de depozitare

  14. Sal zaone …scuze de offtopic dar dupa ce mi-am facut cont pe siteul focalprice am facut comanda de ceva acum nu mai pot accesa siteul e de la site sau??

  15. Da si la mine merge linkul care mi l-ai dat pot intra in cont
    am inteles ca au blocat accesul pe site pt romania nu stiu sigur