iPhone 5 z aluminiową obudową?

Skończyły się pogłoski na temat iPada 2, a teraz zaczynają się nowe informacje na temat iPhone'a 5, który zostanie wydany latem tego roku. Najnowsze plotki dotyczące iPhone'a 5 wskazują, że urządzenie będzie miało aluminiową obudowę, podobnie jak iPod Touch, a na powyższym obrazku mamy przedstawienie tej nowej obudowy. Ci, którzy mają rozpoczęła ta plotka głosi, że Apple zdecydowałby się wyprodukować terminal iPhone'a 5 z tego rodzaju obudową ze względu na liczne problemy, na które narzekają użytkownicy. Problemy wiążą się z bardzo delikatnymi zarysowaniami tylnej ścianki oraz pęknięciami, które pojawiły się na skutek używania niektórych obudów lub upuszczania terminali.

Decyzja o zaprojektowaniu iPhone'a 5 na wzór iPoda touch zamiast użycia szkła zapadła po otrzymaniu wielu skarg. Apple wydaje się powstrzymywać uszkodzenia spowodowane zarysowaniami, problemami po pomalowaniu go na biało (w przypadku białego iPhone'a 5), ​​ciężarem szkła i zamiast tego chce zwiększyć jego trwałość.

Moim zdaniem Apple nie zrezygnuje z dotychczasowego designu iPhone'a 4, bo urządzenie wygląda znacznie lepiej ze szklaną obudową niż z aluminiową obudową. Dla Apple bardzo ważny jest design produktu, ale także ich zróżnicowanie, a wykonanie aluminiowej obudowy nie mieściłoby się, moim zdaniem, w standardach Apple. Wierzę, że iPhone 5 będzie miał to samo szkło z tyłu, co iPhone 4, ale prawdopodobnie zobaczymy pewne zmiany w konstrukcji anten.

17 KOMENTARZY

  1. Sint tare curios daca o sa respecte ce au semnat acum maxim o luna , si anume sa aiba mufa standard la incarcator, micro usb, conform cu UE. 🙂

  2. @cashix: exact , si mie mi place cum arata asa… sau hai macar aceeasi forma ca i4 dar cu aluminiu. Tocmai am botezat azi prima zgirietura pe spate, n ai ce face decit sa l infofolesti in 100 de folii, sa ii dispara orice luciu si orice farmec. E praf.

  3. Dp mine nu e o idee buna cu carcasa de aluminiu pe spatele viitorului iPhone 5 deoarece un iPod Touch se zgarie mult mai usor decat un iPhone 4 , as prefera din aluminiu dar sa fie mai rezistent

  4. @Darthmaul
    Au semnat acordul, dar nu vor renunta prea curand la mufa lor. Au si zis ca nu vor schimba mufa, ci vor pune la dispozitie un adaptor pentru incarcatorul universal, pe care-l vor include si in pachetele noilor iDispozitive. In felul asta rezolva problema. Dar, totusi, nu pentru ca exact cum te poti trezi fara incarcator la tine si cu bateria descarcata, la fel de bine (in sensul de rau) te poti trezi fara adaptor la tine si cu bateria descarcata, deci tot cam aia e. Singurul improvement ar fi ca adaptorul ar avea dimensiuni muuult mai mici decat incarcatorul, dar fiind un lucru in plus, poate fi cu usurinta uitat.

  5. @icetkk: tot e bun si adaptorul…au facut si nokia ceva la fel cind au trecut la asta… sa mi multumesc ca am borseta sa car tot felul de ineptii in ea :)))

  6. Stati pe pace nu va exista carcasa din aluminiu pentru ca ecraneaza semnalele radio si nu prea cred ca vor pastra antena ca la I4, plus ca aluminiul nu tine prea mult vopseaua pe el

  7. o carcasa de aluminiu ar fi cam basic…
    vorba ta, apple pune mult accent pe design

    ps. ai scris modirifari in ultima linie

  8. ar fi ok daca as vedea aluminiu pe iPod. Design destept zici? Ce zici de faptul ca iti trebuie obligatoriu husa pentru iPod ca “oglinda” aia din spate sa ramana impecabila. Nu stiu de ce o tot folosesc…arata absolut oribil dupa ce se zgarie

  9. Ar fi o mare porcarie deoarece s-ar zgaria foarte tare dupa cum se vede pe iPod touch si in nici un caz nu va fi ca cel din imagine 😉 prea jalnic !

  10. hai sa ne intoarcem in epoca primitiva…un iphone 2g dezvoltat :))) nu da prea bine la imagine;))…oricum imi plc de cei care cred ca i5 o sa fie ca 3gs….doar hardware imbunatatit…sunteti optimisti dar din pacate au de batut recordu de 8.8 mm de pe ipad2 ;)) deci NU!

  11. misto ar fi ipod touch disponibile black sau white, ca la ipad2
    nu cred ca o sa faca spatele asa, nu cred ca o sa mai revina la metal dupa iphone 2g, poate in generatii viitoare, cand o sa fie mai subtire, cam cat un ipod touch