Wyłącznie: Orange przygotowuje wielką niespodziankę dla właścicieli iPhone'ów

Masz iPhone'a w sieci Orange? Zatem trzymajcie się, bo jutro Orange przygotował dla nas ważną niespodziankę! Zbliżają się Święta Wielkanocne i największy operator telefonii komórkowej w kraju myśli o posiadaczach iPhone'ów i szykuje dla nas w najbliższym czasie ważną niespodziankę. Nie mogę Ci teraz powiedzieć o co chodzi, bo nie byłaby to niespodzianka, ale powiem Ci tylko, że będziesz więcej niż zadowolony z tego, co oferuje Orange i będziesz mógł korzystać ze swojego terminala bez ograniczeń (nie chodzi o dekodowanie).

Pozwolę Ci zgadnąć o co chodzi i dam znać, gdy będzie gotowy! Na razie nikt nie wie, o co chodzi, poza tymi, którzy to przygotowują.

Aktualizacja: Można znaleźć informację o wielkiej niespodziance tutaj!

82 KOMENTARZY

  1. Hmmm, activarea gratuita a functiei modem 🙂 ? (internet thethering)

    oricum, sper sa fie de bine …. si nu ceva de rau, si sper sa nu se adreseze DOAR celor care au abonamente “iPhone”, ci tuturor utilizatorilor

    LE: nu sariti in sus ca nu o sa ofere nimeni internet mobil NELIMITAT. poate vor mari traficul (dublat sa zic), dar in nici un caz nu va fi ceva nelimitat

  2. ce inseamna ca ai iphone la orange, trebuie sa ai abonament iPhone, sau sa ai pe numele tau cumparat un iPhone? Si daca am un iPhone Orange Ro, cumparat SH de la altcineva codat pe Orange? Dezvolta un pic conditia de : “Ai iPhone in reteaua Orange?”
    Dzięki.
    PS: Iti dai seama ca ne faci sa murim de curiozitate pana maine…

  3. Ia sa ma apuc de dat telefoane(am un amic la Orange Romania)!Cum aflu va si scriu pe forum asta ca sa nu avem victime ale curiozitatii! 🙂

  4. Este posibil sa putem activa optiunea “personal hotspot” gratuit, dar oare cati vor renunta la jb daca in sfarsit va fii free ?

  5. si eu tot net zic… ceva de genul:

    500MB:

    • Navighezi pe 500 de pagini web;
    • Trimiţi 50.000 de mesaje e-mail;
    • Descarci 35 de melodii în format MP3;
    • Vizualizezi 50 de videoclipuri;
    • Descarci 500 de imagini.

    :))

  6. Mai mult ca sigur că vor face funcția modem / Personal Hotspot free, oricum mi s-a părut întotdeauna nejustificat să ceri bani pentru așa ceva, în condițiile în care traficul este oricum limitat.

    Ridicarea limitei de trafic mi se pare neplauzibilă, după nefericita experiență a rețelei AT&T care a fost suprasolicitată de la abonamentele cu trafic nelimitat pentru iPhone trendul este de a limita traficul cu orice preț, mai ales când se înmulțesc aplicațiile pentru apeluri video prin 3G.

  7. Poate mai scot o optiune, Net Fail, care sa aiba trafic nelimitat catre cele mai ratate site-uri romanesti si de aiurea. Sau poate un refill de 1 Kb, la numai 0.000001 euro?! Sau poate 2 intelectuali!

  8. orice ar fi, dupa parerea mea, va fi un mare fassss…vezi ofertele gen ti-am dat minute gratis de sarbatori dar anuntate DUPA sarbatorile in sine, etc…am 2 iphone 4 de la ei insa nu vad cu ce m-ar incalzi ( net folosesc pe laptopuri de la RDS ), TV live mi se pare o glumita pe telefon…stii ce ar fi cu adevarat o oferta ? o juma de an gratis sau iphone moka pentru cei ce se aboneaza pentru doi ani…restul sunt doar combinatii simpliste facute pe felie cu Voda…insa e doar ce cred eu.

  9. iPhone 4 white cu ce ii incalzeste pe cei care AU deja un iphone in reteaua Orange?
    Duci iPhone-ul vechi negru dai o diferenta de 1000 Euro si primesti unul alb? :))
    Va fi internet tethering free, cu sau fara trafic nelimitat. ceea ce e binisor. un cadou de 4 euroi, pentru ceva ce ar fi trebuit sa fie gratis de la inceput. Si-au dat seama probabil ca prea putin oameni vor sa plateasca pentru iPhone Hotspot, si asa spera ca mai multa lume va folosi aceasta optiune => rezultand un consum de trafic mai mare, bani mai multi pentru ei. un pas LOGIC si de asteptat.

  10. Prin deductie logica, daca se preteaza exclusiv posesorilor de iphone fara legatura cu tipul de abonament, atunci cu certitudine este vorba de internet tethering. Si uite asa nu mai am niciun motiv, absolut niciunul sa fac jailbreak. CU unlock-ul am rezolvat-o prin cutyoursim, aplicatiile oricum le cumpar pe toate, mai ramanea tethering-ul care in multe retele de-afara este gratis.
    Multumesc orange, abia astept sa scap de mobile substrate.

  11. Ori internet tethering ori o extra optiune la abonament cu internet mobil. Asa cum acum 2 ani am avut oferta de la orange ( pe care am pastrat-o si-n ziua de azi ) cu 1000 min in retea + 250 in afara retelei.

  12. Am aflat chiar din surse Orange…Va fi vorba de un nou tip de abonament Pantera pt Iphone cu trafic nelimitat de internet si al carui pret va fi de aprox 30 euro, deci nu mult mai mare decat cel de acum cu 500 MB inclus.

  13. Pantera pt Iphone de 29 are deja internet nelimitat (cu reducere de viteza dupa 1 g). Daca zaone zice ca nu e vorba despre decodare, as merge pe internet tethering. Nu cred sa fie un abonament nou, cu ce ma ajuta asta pe mine care am deja iphone?

  14. @Koba – nu “trebuie” 🙂
    idea e ca pentru a-mi “da” net 3G ipad-ului 1 am jailbreak-uit iphone 3gs si am instalat mywi. fara JB nu aveam cum (decat daca plateam la orange abonamentul de tethering de vreo 5 euro (sau cam asa ceva)

    Eu oricum mai o problema k nush’ exact daca merge tethering-ul pe 3gs…dar noi sa fim sanatosi.

    scuze everybody de offtopic!!

  15. Eu zic ca e Personal Hotspot pentru ca:
    Cu ce ma ajuta pe mine daca fac un abonament nou daca deja am unul?
    Cu ce ma ajuta daca imi da internet nelimitat daca deja am abonamentul de Pantera 29 pt iPhone care are deja net nelimitat si cu un GB de viteza mare?
    Si pentru ca toate retelele au asta gratuit(aproape)

    PS cred ca va fi doar pentru ce i care au abonament iPhone daca va fi.

  16. De bun simt ar fi asa: Personal Hotspot gratuit si traficul voip sa nu mai fie restrictionat ( in curand Orange sau alti operatori nu o sa mai poata restrictiona acest trafic contra unui abonament…UE le va “sufla in ceafa”) . Nu ar strica si o optiune de date atat pentru abonamente cat si pentru prepay gen 5 Euro care sa ofere 2 sau 3 GB ( RDS-ul ofera la 4 euro 5GB)…….

  17. Da, am aflat in seara asta despre ce este vorba de la amicul meu de la Orange Romania(sediul central),insa nu este mare chestie,asa ca puteti dormi linistiti!Nu va pot divulga,chiar daca am spus ca o voi face ,pentru ca se supara Zaone!Ca si idee ati fost pe aproape,dar nu in totalitate!O seara buna!

  18. Cam asa este,dar de la unul ceva,de la altul altceva! 😀 Oricum,se putea si mai mult de la un operator cu un asa renume in Romania si in lume!

  19. Analizand: “nu puteti face nimic”, sigur nu e vorba de un abonament nou si nici de trafic nelimitat, ci este 100% tethering, care oricand poate activa Orange pe terminalele noastre. Abia astept deja…

  20. numai ce am vb cu cei de la orange si ziceau ca nu exista nimic pregatit pentru noi, utilizatorii de iPhone.
    sunt doar niste zvonuri pe care nu le pot confirma.
    in concluzie…..asteptam…poate poate se confirma a fi real ce a scris zaone