Wideo: saurik wyjaśnia, dlaczego dobrze jest uciec z więzienia

[vimeo] http://vimeo.com/23153033 [/ vimeo]

Acum 3 zile saurik a facut un clip video in care prezinta cateva dintre avantajele unui terminal jailbroken. Totul incepe cu un mic/mare fail al aplicatiei Settings care refuza sa porneasca si din pacate trebuie sa recunoastem toti ca ingreunarea sistemului este unul dintre “beneficiile” jailbreak-ului. saurik vorbeste despre libertatea de a face tot ceea ce vrei cu propriul telefon, despre posibilitatea de a instala tot felul de tweak-uri utile si inutile din Cydia, etc.

In mare, a face jailbreak se rezuma la libertatea de a face tot ce doresti cu telefonul si nu la a pirata aplicatii. Jailbreak-ul este legal insa Apple anuleaza garantia terminalelor jailbroken. Jailbreak-ul este unul dintre principalele motive pentru care unii cumpara un iPhone si nimic nu se va schimba prea curand.

19 KOMENTARZY

  1. Am gasit-o intr-un comentariu la filmulet .
    Daca intereseaza pe cineva :
    Some additional Cydia Apps shown in this video:

    Voicemail Forwarder – send VM’s through eMail

    WinterBoard – custom themes, icons, sliders etc.

    (probably) LockInfo – information like calendar on Lockscreen

    (probably) Color Keyboard – customize keyboard colors (buttons and background individually)

    And the ones mentioned previously:

    SBSettings – quick toggles

    Pięć ikon Dock

    Graviboard – icons move/jiggle on gravity

    Barrel – The homescreen scroll animation while going through all app pages

  2. @danadina9 yes you should !!! pana se hotaraste apple sa patch-uiasca anumite chestii mai repede le gasesti in cydia!
    oricum e incredibil ce poate face un singur om with the proper knowledge!
    Kudos for saurik!

  3. Ala inca se vede avocat si nu stie cu ce se mananca drepturile de autor. In plus, se presupune ca avocatul poate da 5€/luna pentru niste aplicatii. E vai de noi. Mai citeste ma la drept civil de drepturi patrimoniale si nepatrimoniale.

  4. -telefonul care il prezinta el de il tine in mana este 3GS, uita-te mai atent la ram-ul disponibil, acum ca are mai multe dar foloseste 3GS mai mult spune altceva de gandirea lor.

  5. Stefane prietene taci din gura ca vorbesti in plus si nu agreez oamenii care se baga inutil in seama !! Dau dovada de incapacitate de a discuta despre subiect ! Sunt momentan student la drept anul 3 ..iar restu ptr tine e Cancan 😉

  6. @ ionutza: eu zic sa te uiti mai bine la clip 🙂
    @avocatu’: eu sunt de parere ca daca nu ti-ai mai da asa aere si ai fi mai putin flegmatic ai avea mai mult de castigat (cel putin in comunitatea asta)

  7. Lumea înțelege prost anumite contexte si se ia aiurea de anumite persoane ! Iar eu nu tolerez ASA ceva ;)!!. Dar Ma opresc aici k fac spam aiurea vorbind despre anumite persoane care nu înțeleg !!

  8. @ Ionutza – available memory se refera la ce cantitate de memorie ai libera si nu este ocupata de aplicatii, nu are legatura cu memoria totala. Plus ca daca te uiti mai bine, ai sa vezi ca are front camera deasupra ecranului 😛 probabil ca te deruteaza faptul ca il tine in husa 😛

  9. nimeni nu prea mai face jailbreak pt ca nu pot face unlock…principalul motiv pt care se facea jailbreak era unlockul….acuma el explica ca e bine sa facem jailbreak pt veniturile lui…ar putea sa-si puna barba aia la facut ceva

  10. -da am realizat asta ca e i4 mai tarziu 😀 din available memory, pe i4 ai mai tot timpul peste 300mb available , dar el deschide multe programe iese din ele si din cauza asta nu are acei rami available si are mai putin 🙂