Wideo: najlepsza koncepcja iOS 5

[vimeo] http://vimeo.com/23998290 [/ vimeo]

Do tej pory przedstawiono wiele koncepcji dotyczących systemu powiadomień czy widżetów w iOS 5, ale ten powyższy jest, moim zdaniem, najlepszy ze wszystkich. Koncepcja skupia się na 4 głównych rzeczach: widżetach, nowym systemie powiadomień, możliwości dodawania skrótów do ustawień w Springboard i możliwości dodawania kontaktów w Springboard. Bardzo podoba mi się sposób, w jaki zintegrowano zarówno widżety, jak i system powiadomień z iOS czy skróty do aplikacji. Myślę, że gdyby Apple zaimplementowało coś takiego w iOS 5, zyskałoby wielu fanów.

Jak sądzicie, czy to najlepsza jak dotąd koncepcja iOS 5?

31 KOMENTARZY

  1. @liviu: tot timpul au auds ce s-a cerut,poate nu ai urmarit update-urile majore de-a lungul timpului.
    @zaone: cred ca multe din cele prezentate mai sus vor fi implementate si cred ca va fi un wwdc foarte reusit 🙂

  2. E genial! Cel mai mult imi plac setarile pe home screen si widget-urile. Chiar am nevoie de shortcut-uri pentru setari.

    Apropo, @zaone a mers daca am completat manual numele si adresa de mail cu @fake.twitter.com. Logarea asta cu twitter tocmai pentru asta e, sa nu mai introducem manual datele acelea. Cand ai timp, uita-te care-i problema. Mersi

  3. iti dai seama cat de tare,apple o sa revolutioneze,cu noul ios cu noul mega concept,widgeturi frate,wow asa ceva nimeni nu are,o sa rupa gura targului,si iar o sa ii intreaca pe androind sau pe windows 7 ca aia nici nu viseaza la asa minunatie,bv apple mai convins inca odata….

  4. Pentru Asta o baterie Mai Buna decât asta ! Sa nu uitam ca ai postat tu un articol cum sa “lungesti” viața bateriei ! Videoclipul asta e exact opusul la ce e e postat in articolul acela !
    Ps : a nu se compara IOS cu android ! Never !!

  5. de ce bluetooth… ? de ce sa nu faca cum e Personal Hotspot… un local peer-to-peer wi-fi … transferul ar fi mult mai rapid!

  6. In acest clip video vad multe functii care exista deja pe Android.
    Cel mai mult imi lipseste pe iphone direct dial si reject call with message.
    Daca nu baga macar direct dial ma gandesc serios sa trec pe un SGS2.

  7. Conceptul este f bun, nu stiu cat de mult poate fi implementat ca sa poata mentine bateria in limite decente. Intr-adevar, cine nu poate sta fara anume functii poate sa treaca fara nici o problema pe un tel cu android si a terminat balciul. Acolo ai filme cu subtitrare direct pe card, ai contacte pe springboard, ai switch-uri pe springboard, ai chiar si widgets… eu chiar nu inteleg de ce ar sta cineva si s-ar chinui cu un i4 care nu-ti ofera nimic din ce-am zis mai sus (doar prin jb poate) cand poate cu jumatate din bani sa aiba totul.

    Cei care suferiti ca nu transferati prin BT: v-ati gandit sa trimiteti poate prin mail? Dropbox? S-a dus naiba BT si IR.