Helo TC – nowy zdalnie sterowany śmigłowiec firmy Griffin

Jeśli podobał Ci się quadricopter Dron Parrot AR następnie Witaj NW z Gryfa będzie jak powiew świeżego powietrza. Znana firma produkująca akcesoria do iDevices zaprojektowała pokazany na zdjęciu helikopter, który będzie sprzedawać za jedyne 56 dolarów. Helikopter ma podwójny wirnik, ale działa prawie tak samo jak AR Drone, czyli umożliwi użytkownikom wykonywanie wszelkiego rodzaju manewrów za pomocą iDevice i nie tylko. Helikopter działa za pomocą stacji dokującej, w której zamontowane są czujniki podczerwieni, a za pomocą specjalnej aplikacji użytkownicy kontrolują ruchy urządzenia.

Helikopter jest w stanie działać przez prawie 8 minut po pełnym naładowaniu, a więc krócej niż AR Drone i jak widać jest znacznie mniejszy i prawdopodobnie bardziej zwrotny. Helikopter nie ma zainstalowanych kamer, więc nie będzie widać, dokąd lecisz, ale za 56 dolarów uważam, że warto go kupić i jest to dobra zabawka na stratę czasu. Helikopter będzie można kupić wyłącznie w okresie świąt Bożego Narodzenia.

8 KOMENTARZY

  1. LOL, o jucărie cu care nu te poți juca decât în reprize de … 8 minute?!? 😀 La așa o autonomie fabuloasă, este perfect inutilă în practică … poate ca prototip demonstrativ, ca proof-of-concept să trezească ceva interes, dar ca jucărie, never! Nu ai face decât să enervezi copilul dacă i-ai face cadou o astfel de jucărie care se tot oprește, iar adulții se vor sătura de ea după prima zi de frustrări. De banii ăia se găsesc jucării mai distractive și mai inteligente – părerea mea!

  2. Nu m-am jucat cu AR Drone, ci cu un alt elicopter asemănător cu Griffin de mai sus (rotor dublu, fără camere), care avea însă telecomandă normală (ca la orice jucărie teleghidată, fără app pe iPhone) și autonomia minusculă îi ia tot hazul. Așa de necăjit era fiul meu de elicopterul care se oprea brusc și tot trebuia reîncărcat mult timp, că am preferat până la urmă să-i spun că s-a stricat și să-l pun deoparte, pentru a nu se mai enerva degeaba cu o jucărie stupid concepută.

    @Mihai R22: Pe tine cine te-a băgat în seamă? Ai ceva de zis on-topic sau ai chef de trollereală?

  3. Well eu m-am jucat cu AR Drone si autonomia de 10 – 12 minute nu e chiar atat de mica precum crezi iar daca ai 2 baterii disponibile iti trece supararea. E normal ca produsele de genul asta sa aiba baterie mica, totusi sunt jucarii si trebuie sa zboare deci nu poti baga in ele baterii de sute de grame ca nu se mai ridica de jos. Pentru 56$ jucaria asta merita cu varf si indesat.

  4. Mi-am luat eu un elicopter si cred ca tine 30 de minute bateria full, este numai indoor ce este drept si am dat 160 lei pe el. Pentru doritori sunt in malluri asemenea magazine.