Wskazówki dotyczące aplikacji z App Store – szpieguj dowolny telefon komórkowy Phone Tracker Pro

    W Apple App Store dostępnych jest prawie pół miliona aplikacji i w pośpiechu, aby zebrać jak najwięcej ofert, Apple obniża swoje standardy i pozwala, aby niektórzy deweloperzy oszukiwali swoich klientów. Dziś o aplikacji Szpieguj dowolny telefon komórkowy Phone Tracker Pro które znajdziemy w czołówce najczęściej kupowanych aplikacji w App Store w Rumunii. Aplikacja jest promowana na początku jako bardzo dobra metoda na odkrycie lokalizacji dowolnego telefonu komórkowego przy użyciu „najnowocześniejszej technologii rządowej”, a gdzieś na końcu opisu dowiadujemy się, że aplikacji można używać do robienia dowcipów naszym znajomym.

      Chociaż na samym początku opisu twórca twierdzi, że aplikacja służy wyłącznie do „gry”, poniżej wskazano, że korzysta ona z „najnowszej technologii opracowanej przez CIA” i dla wielu tego typu słów stanowi „przynętę” "niezbędne do dokonania zakupu. Żadna aplikacja z App Store nie jest w stanie znaleźć lokalizacji terminala mobilnego, zlokalizować użytkownika według numeru telefonu ani wyświetlić numeru osoby dzwoniącej w przypadku połączenia z ukrytym numerem. Tego rodzaju aplikacje służą wyłącznie do oszukiwania użytkowników i odradzam ich kupowanie, chyba że masz zamiar oszukać swoich znajomych.

23 KOMENTARZY

  1. Dacă este din categoria “entertainment” și nu “utilities”, este evident că nu-i lucru serios! Sunt o mulțime de jucării pentru copii cu aceeași temă și nimeni nu le ia în serios, de ce ar fi aici altfel?

  2. @Andrei Tudose: A reținut probabil suma în cadrul procesului de testare a validității cardului, dar nu o va trage, îți va reapărea la disponibilul cardului.

  3. E o raritate sa vezi o aplicatie in topul celor mai achizitionate din Romania. Foarte putina lume se uita la categoria aplicatiei cand o descrca si cand acolo scrie ca e facuta cu tehnologie de la CIA iar in aplicatie vezi doar ecrane frumoase, sa fim seriosi.

  4. Pai cum sa cumperi asemenea aplicații cu asemenea denumiri. Mai rămâne să cumpere aplicați “I steal your account ” si după aia sa se plângă ca nu i–au luat banii…. :–>)

  5. eu stiu de ce Romanii sunt pacaliti de acestea: 1. pentru ca nu citesc pana la capat descrierile, 2. nu stiu foarte bin limba engleza! Acolo scrie ca acela este “vorba” pentru prietenii ca ai gasit o aplicatie de la CIA….. si ii arati aplicatia ca ii poate vede unde se afla dupa numarul de telefon si defapt iti arata unde esti tu si este normal ca el sta langa tine….. Sunt mai multi de asemenea aplicatii, numai eu stiu inca 3 inafara de asta si am testat una dintre ele ( free ).

  6. Fii serios,pt ce ai publicat asta….e mai mult cancan.Numai un nub ar putea lua plasa…oricum o aplicatie in romania inseamna undeva la 100downloads…deci nu e mare avere.
    PS:lasa cancanul..in 2009 cand am inceput sa citesc blogul nu erau 2tweak stupide in general si 3 modele de iphone noi,toate dif

  7. Nici nu are rost sa mai spun ca exista oameni si oameni, ma rog. Da, o sa mai scriu articole de genul asta pentru nubi, exista destui. End of story.
    Inainte sa ma mai innebuniti cu cancan-ul vostru deschideti ochii si ganditi-va ca nu e toata lumea ca voi, exista si persoane care nu stiu engleza si nu sunt tech savvy.

  8. Daca t opresti la titlu, iti tragi sgur teapa. Au reusit s vanda aplicatia profitand d naivitatea si prostia oamenilor, nimic d condamnat. Multi probabil isi doresc atat d mult o aplicatie care s poata face asta incat refuza s creada ca i fake, dispusi s piarda cativa centi. Si cum e rumanul, ii place s se faleasca cu c are si cu ce n are.

  9. @ioane,afla,ca unii au ceva numit itunes gift card cu care cumperi de pe US appstore…unde sunt mai multe aplicatii 😛 si da…cele din top romania au in jur de 100