Bądź zawsze świadomy nowości na iDevice.ro!

     iDevice.ro to najchętniej czytany blog technologiczny w Rumunii, codziennie publikowanych jest kilkadziesiąt artykułów z najświeższymi informacjami ze świata Apple i nie tylko, a dla Ciebie istnieje kilka sposobów, aby zawsze zostać powiadomionym, gdy pojawi się nowy artykuł. Nawet jeśli w ciągu jednego dnia nie otrzymasz powiadomień Push przez aplikację lub newsletter nie dotrze do Ciebie na Twój e-mail, na iDevice.ro zawsze znajdzie się coś nowego i dobrze byłoby zrobić zakładkę w swojej przeglądarce, aby nie zapomnieć, gdzie wejść.

      Powiedziawszy to, oto jak zawsze możesz być na bieżąco z nowościami na iDevice.ro:

Cena początkowa:
-
Nazwa:
Aplikacja iDevice Ro Push

Wolny

s





Deweloper: Victor Campeanu
Uniwersalny
Kategoria: Aktualności


Opis: iDevice.ro to największa społeczność użytkowników iPhone'a/iPada i iPoda Touch w Rumunii.

Tutaj znajdziesz codziennie najświeższe informacje, najnowsze aplikacje dostępne za darmo lub ze zniżką oraz...


Rozmiar aplikacji to: 2.6 Mb


 

19 KOMENTARZY

  1. @zaone Ok, acum ca am aflat toți ca putem sa ne inscriem pentru a primi email atunci când apare un articol nou, ai putea sa scoti acea reclama de la începutul articolelor?
    Mai ales ca cei care au instalata aplicatia pe iPhone, nu cred ca se vor mai înscrie si pentru email.
    Asta ca sa nu mai derulam atât in jos ca sa citim ceea ce e cu adevărat interesant, adică articolul, nu reclama si poza de deasupra.

  2. Iata despre ce vorbesc:

    Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca vrei sa fii la curent cu noutatile din lumea Apple atunci inscrie-te pentru a primi un e-mail cand apare un articol nou!

    Acest “indemn” apare la începutul fiecărui articol.

  3. Aia nu e reclama, ala e un mesaj de bine ai venit si nu, nu il scot pentru ca el apare pentru oricine acceseaza versiunea mobila a blogului. Voi stiti despre cum puteti fi mereu la curent cu toate articolele, insa altii nu stiu. Nu, din pacate nu pot face in asa fel incat acel mesaj sa apara doar pentru anumiti utilizatori.
    Cat despre versiunea desktop care apare unora, e de la cache, incerc sa rezolv problema.

  4. Multumim pentru înțelegere. Primul lucru pe care il fac după ce se deschide articolul este sa derulez ecranul in sus de 2 ori ca sa scap de acest “spam”.

  5. Pt. mine aceasta aplicatie e cei simpla metoda de a vedea noutatile, dar daca poti sa modifici cate ceva ar fi super.
    Dpv al meu urmatoarele:
    – cand vizualizez titlu stirilor as dori ca butonul “Back” sa ma duca si in meniul principal (Home, aplicatii gratuite etc.)
    – dupa ce dau “Load more entries” si citesc o stire as prefera ca butonul “Back” sa ma intoarca la titlu stirei respective nu la inceputul tuturor
    – daca inchid aplicatia la titlu tuturor stirilor si o redeschid mai tarziu, nu se actualizeaza, ramane exact acolo de unde iesit
    – uneori cand deblochez telefonul sa citesc o notificare sau nu, ma duce exact la meniul aplicatie, nu ma lasa pe mine sa decid daca vreau sa citesc sau nu articolul
    In rest super tare, continua treaba buna pe care o faci!

  6. Mie imi merge f prost aceasta aplicatie, trebuie sa dau de 4-5 ori refresh sa-mi apara continutul sau sa inchid aplicatia si sa pornesc din nou. Se intampla mereu asta.

  7. Am i4 cu 4.3.5 fara jailbreak, mergea foarte bine aplicatia dar incet incet parca merge mai prost, adica nu-mi incarca pagina din prima cum facea inainte, ori dau refresh in prostie, ori back in meniul principal apoi dau Home si imi apare cotinutu, daca nu sta cu ecranu gri si apare ca incarca dar nu face nimic

  8. Indiferent cand accesez acest program face figuri si pe wi-fi si pe 3g de la vodafone, in orice caz 90% din timp sunt pe wi-fi. Mi se intampla mereu cand pornesc programu si asta se intampla de multe ori pe zi pentru-ca il accesez mereu. Daca intru pe idevice.ro prin safari merge fara probleme.