Nadchodzący smartfon BlackBerry 10 może przypominać iPhone'a

  BlackBerry London, czyli BlackBerry 10, to smartfon, nad którym firma RIM pracuje od jakiegoś czasu i który teoretycznie powinien „odmienić oblicze” produkowanych przez nią smartfonów. Na zdjęciach powyżej masz składać urządzenie, szczerze mówiąc, wygląda bardzo podobnie do iPhone'a 4/4S produkowanego przez firmę Apple. Podobieństwo istnieje nie tylko z przodu, ale także z tyłu, ale mimo to jestem pod miłym wrażeniem tego, co zrobiło RIM i mam nadzieję, że terminal trafi na rynek.

  Na razie to prototyp i jeśli w obecnej formie trafi na rynek, jest szansa, że ​​Apple będzie miał go na celowniku i zaatakuje pozwem, ale ludzie z RIM to nie Samsung, więc spodziewam się dobrych rzeczy od nich. Co sądzisz o BlackBerry London/10?

9 KOMENTARZY

  1. la forma se aseamana foarte bine
    acuma toate smartfonurile ce au forma asta s-au uitat putin in curte la apple
    sper sa aiba succes,de o vreme incoace si ei au fost foarte afectati de criza
    om vdea cu il primeste lumea
    eu unul as cumpara un blackberry ,fac produse bune dar acuma depinde si la ce il folosesti
    nu o vad pe mama cu un blackberry

  2. Nota 9 pentru design
    Blackberry nu trebuie sa mai fie doar telefon de business pentru ca si iphone este telefon de business si in plus are mult mai multe aplicatii. Asta daca vor sa aiba succes.

  3. sa nu faca aceasta greseala blackberry sa faca telefonul touch sa fie cu tastatura pt emailuri numai asa vrea lumea nu se complica cu touch

  4. Tarzie, netarzie miscarea, rim a cumparat qnx. Qnx e pe playbook va fi si pe blackberry, sub denumirea de BB10 OS. O testarea a QNX-ului se poate face pe blackberry playbook. QNX se mai gaseste si in vestitul RangeRover. Cine a vazut displayul de la rangerover, kilometraj, vitezometru etc e bazat pe QNX. Sunt poze demo pe internet. Telefonul e doar un prototip nu cred ca va fi in productie decat sub alta forma.

  5. Spatele seamana mai degraba cu cel a Playbook-ului. Singura asemanare cu iPhonul e pozitionarea camerei ceea ce cred ca putem sa zicem ce e deja “standard”.

  6. Haideti sa nu fim absurzi. E cam greu sa creezi altfel de designuri pentru un astfel de telefon, si toate se vor asemana. Ai un ecran mare, un loc de boxa, si unu/2/3 butoane centrale micute. Cam greu sa nimeresti cu un design tare diferit.

  7. asta demonstrează că iPhone este etalonul telefoanelor.
    nu i-am văzut să se raporteze la samsung, htc, lg…toul se mișcă în direcția apple,
    vor să demonstreze ca pot și ei ceva similar, trist e că nu fac nimic care sa schimbe poziți apple ca lider. bb s-a apucat să copieze și ei , nasol, duc lipsă de idei oare!?