TVR Info Video, zła decyzja dotycząca aplikacji App Store i śmierć DolceTV

  Testując dzisiaj aplikację TVR Info Video, zauważyłem, że programiści, którzy ją zaprojektowali, myśleli o naśmiewaniu się z tych, którzy złamali jailbreak ich urządzeń iDevices, zabraniając im oglądania transmisji na żywo z TVR Info. Nie wiem, czy rumuńska telewizja skontaktowała się z osobami z Direct One w celu złożenia wniosku, czy zrobiła to z własnej inicjatywy, ale decyzja o zablokowaniu dostępu osobom z jailbreakiem wydaje mi się głupia. W kraju, w którym niezwykle wielu właścicieli iDevices ma jailbreak, wdrażanie tej opcji nie ma sensu, zwłaszcza, że ​​aplikacja jest dostępna za darmo w App Store. aplikacja Informacje TVR oferuje dostęp do strumienia wideo, więc możesz go wypróbować, jeśli kiedykolwiek zechcesz zobaczyć, na co wydawane są Twoje pieniądze TVR.

  Przy tej okazji dziękuję ludziom z TVR za zmuszenie mnie do szukania różnych transmisji w Internecie, aby obejrzeć mecz Niemcy – Portugalia. Dziękuję im za sprzedaż praw telewizyjnych do ważnych meczów firmie Dolce i mówię im odtąd, że przejdę z RDS na Dolce, gdy świnie zaczną latać.

  W tej samej idei złych decyzji ogłaszam, dla tych, którzy nie wiedzieli, „śmierć” dolcetv.ro na platformę iOS. O ile kilka miesięcy temu firmy Dolce, Romtelecom oferowały możliwość oglądania telewizji na żywo na iDevices, teraz wszystko zniknęło, wolą instalować odtwarzacze flash zamiast tych kompatybilnych z iOS. Nie sądzę, że zostanie podjęta decyzja o powrocie do starej formuły, ale przy tej okazji można podziękować wszystkim z Romtelecomu, ponieważ są „pełni” świetnych pomysłów.

122 KOMENTARZY

  1. Sa trag multă mu… Celor de la TVR care după ce primesc o grămadă de bani de la noi nu sunt in stare sa transmită meciurile… Rusine sa le fie!!!

  2. Cand aveam simbian exista o aplicatie Skyfire , un browser cu flash care era si pe ios si android. De ce nu il instalezi si incerci ?

  3. Eu urmaresc tvr pe sopcast lite….te duci la favorite si adaugi adresa sopcast a tvr-ului(TVR 1 sop://broker.sopcast.com:3912/60706)

  4. Din pacate furatul este la moda 🙂 sau mai rotund : A avea fara a plati!
    Daca se poate
    Jailbreak?! Cydia ?! Etc
    Eu vad tvrinfo si ma bucur ca jailbreakul nu
    Asa e in viata

  5. Dolcesport HD via web e doar 18 lei pt 30 zile
    1 pachet de țigări e 15 lei, un bilet la film e 35 lei… Ți se pare o suma mare 18 lei?
    Bagi hdmi din macmini in TV si vezi confortabil meciurile pe care TVR nu le da… Simplu

  6. @DB , unde trebuie sa plătim ma saracule ca sa vedem cu 4 euro întreg turneul? Mă limitez la întrebarea asta pentru ca suntem pe un blog public…

  7. eu am platit 4 euro la Dolce si nu se poate urmari. Latimea de banda e mult prea mica pentru cati intra, macar daca s ar fi vazut sacadat, nici macar… 2 frame uri pe minut. Luni o sa i sun sa le zic niste vorbe frumoase, e chiar bataie de joc…

  8. Sărac esti tu. Am spus in postul anterior. Dacă n-ai cu ce sa procesezi informatia e pb ta.
    http://www.dolcetv.ro pachet sport 4eur 30 zile
    Platesti, legi pc sau Mac de tv si vezi meciurile… Sau exista si alte canale care dau meciurile… De ex M1 / m1 HD, CT4 Sport, BBC1…

  9. Pt cei ci RDS ca furnizor TV: va activarea extra cu canalele maghiare si vedeti toate meciurile pe M1.
    Pt cei ce au receptia pe satelit: canale FTA / decodabe care transmit euro – TF1/TF1 HD, Das Erste, ORF1/ORF1 HD, TRT1/TRT HD, BBC1/BBC HD, TF1 Suisse, M6/m6 HD, ITV1, STV HD, ZDF, Ulster TV

  10. pt toti cei care aveti abonament RDS… pt a vedea meciurile care nu sunt pe tvr cautati postul maghiar M1…. tvr si dolce pot sa moara-n chinuri… digi sport rupe tot… mai ales din toamna cand or sa aibe si liga campionilor. pacat ca-si f. t banii pe liga nationala a lu’ Mitica… fiindca de ciobani, tarani agricultori si catei care-s tot in slujba ciobanului m-am saturat

  11. Cine te-a injurat? Eu nu-mi amintesc sa te fi facut pe tine incuiat la minte, limitat, sau sa te descriu folosind alte adjective. Aici nu era vorba de a plati ceva la dolce, era vorba de oferirea la TV a unor meciuri fara sa trebuiasca sa le cauti online. TVR-ul a cumparat pachetul si a vandut ce era mai important catre o retea de cablu privata care te obliga sa platesti in plus ca sa vezi ceva. Daca achizitionau aia de la dolce drepturile era ok, stiai care e treaba, dar TVR-ul, postul care traieste din banii contribuabililor, trebuia sa ofere meciurile direct, fara sa vanda drepturile altcuiva si sa ne puna pe noi sa le platim. Trebuiau sa renunte de tot la pachet sau sa il ofere intreg, asa cum era achizitionat.

  12. Înseamnă ca n-ai citit toate postarile… Ia vezi ce zice DL Cristian.
    Știi cum e chestia asta cu Dolcesport: exact ca cu iPhone si jailbreak. Toți spun ca fac jail pt tweak

  13. Pai si ce eu am înjurat pe cineva? Am avut o reacție mai acida la postarea DL. Cristian.,. Pe care probabil n-ai sesizat-o sau ai trecut-o cu vederea… Știi cum e treaba asta cu Dolcesport? Cam aceeași cu jailbreak: toți susțin ca fac jail pt tweak-uri dar 95% au si installous (oare de ce?)… Astia-s romanii! Mai mult, 3 sferturi au iPhone in buzunar dar cu prepay-uri si tel luate la mana a 5-a… Mai lăsa-mă cu romanismele astea!!! Vrei sa vezi meciurile cu sunet in Ro? Da dracului 4 EUR si le vezi! Ce atâtea lamentari ca TVR sunt niște hoti?!?…

  14. A injuratura ți-a sunat tie ce am scris? Înseamnă ca avem notiuni diferite asupra ceea ce înseamnă injuratura… DL in cauza nu m-a înjurat ci doar a spus ca ar fi făcut-o in alta parte… Probabil înțelegerm lb romana diferit… Ce sa-i faci eu am terminat niște facultati acum mulți ani… Probabil s-a mai schimbat lb romana între timp…

  15. Eu unul as infunda puscariile cu cei ce fac jailbroke sau cum ii zice! Daca vreti libertate cumparati-va un jeg de samsung si ve-ti avea toata libertatea de care aveti nevoie! Cel putin aici sunt de acord cu TVR. Aceeleasi reguli le-as aplica si la AppStore! Falsilor!

  16. Când an zis ca injurati, nu am spus “mă”, “pe mine” injurati… Am spus dor ca in loc sa citite solutiile injurati. Pe TVR pe dolce etc…
    E clar ca înțelegerm romana diferit…

  17. @DB: Ai zis “Haha… Eu încerc sa va dau soluții si voi injurati”
    Aaa, acum pui in context expresia. Trebuia s-o pui in context de la bun inceput nu sa incepi cu ironii vis-a-vis la intelesurile limbii romane. Ia fa-te tu ca intelegi limba romana cum trebuie si vorbeste clar de la bun inceput, dupa ce faci asta poate inveti sa vorbesti si fara sa jignesti, iar la final poate inveti sa nu ma iei cu ironii.
    @GAlex: E un pariu imposibil de dovedit. In lume se merge pe prezumtia de nevinovatie, cand pui restrictii de genul asta intr-o aplicatie gratuita dovedesti ca nu vrei sa ti-o foloseasca lumea. Daca era intr-o aplicatie platita sau cu continut platit, atunci intelegea, dar intr-una gratuita?

  18. Orice produs din lumea asta trebuie folosit exact asa cum a fost conceput! Degeaba incearca lumea sa faca din submarin avion ca nu o sa zboare niciodata! Exact din aceasta cauza jailbreak, din punctul meu de vedere este FURT! Legea spune ca ai dreptul sa faci absolut orice vrei tu atat cat sa nu deranjezi pe nimeni.

  19. Corect, dar de aici si pana la a generaliza ca toti fura, e mult. Si a spune ca vrei sa ii vezi pe jailbreakeri in puscarie cand tot tu spui ca legea te lasa sa modifici terminalul cum vrei tu e o contradictie mare.

  20. Da, Asa am zis? Ce anume nu intelegi? Am zis cumva “mă injurati”? Nu! Ia faptele ca atare nu le interpreta după cum îți convine.
    Cine are creier sa discearna si cine poate vb romana corect trage singur concluzia corecta din toată discuția asta indiferent in ce parte vrei tu s

  21. @DB: Cine are creier intelegea ce am spus eu in comentariul anterior. Astea fiind zise, propun sa incheiem discutia aici.
    @GAlex: Dar nu conteaza ca alora de la Apple le place ca tu iti modifici terminalul cum vrei. E dreptul tau sa il personalizezi exact dupa bunul plac atat timp cat nu il promovezi/revinzi ca fiind ceva facut de Apple. Piratarea este o cu totul alta problema, nici macar nu e nevoie sa faci jailbreak ca sa piratezi, o poti face si fara jailbreak.

  22. Rodel, APPLE impune conditii pt ca doreste ca produsul sau sa fie folosit in conditii optime. Eu nu am auzit de iphone fara jaibreak care sa nu mearga perfect! In momentul in care va bagati voi coada prin el nu inseamna ca il eliberati ci il faceti zob. Incepe sa se blocheze si asa mai departe! Astfel stricati o imagine perfecta a unui produs in piata!

  23. @GAlex: Conditiile alea sunt impuse pentru validarea garantiei, atat. Da, dar e dreptul meu sa il stric, pentru ca l-am cumparat. Pot sa ii dau foc daca vreau.

  24. Mai oameni buni… Partea pe care va incapatanati voi so intelegeti este legata de marketing , un produs care nu merge perfect strica reputatia oricarei companii! In momentul in care unul destept face jaibreak si incepe sa-i mearga tel ca un Samsung incepe sa se planga la toata lumea ce nasol e iphonu’. Aici este problema.

  25. Zaone nu te mai plânge sunt o grămadă de aplicații in AppStore care au destule canale românești si unele funcționează chiar bine mai ales împreuna cu Apple tv fac streamingul direct pe tv

  26. Niste k.k.t.i, ma mai uitam si eu la dolcetv.ro/mobile, dar de ceva vreme nu mai puteam, si nu intelegeam care este poanta, merci Za1 ca m-ai luminat. Este greu sa fii “afara” si sa nu poti uita la tv online, mare pacat.

  27. Aplicatia TVR info Video este cumparata/produsa din banii nostrii! Si cum suna: eu am platit aplicatia dar nu pot sa o folosesc? TVR a cumparat TOATE drepturile TV tot din banii publici dar nu pot sa vad toate meciurile! Nu suna foarte corect, nu?

  28. @GAlex – nu cred ca ai dreptate. Poti sa faci o analogie simpla cu un autoturism. Masina de fabrica vs masina cu tunning ( la performate si vizual), iphone de fabrica si iphone jailbreakuit(mai multe aplicatii si modificari vizuale).

  29. Mi-am facut cont pe http://www.dolcetv.ro achizitionand pachetul sport pt. a putea urmari pe net meciurile de la euro 2012 transmise doar de dolce. Experienta ce a urmat e una penibila-in timpul meciului transmisia se sacadeaza din 5 in 5 secunde-e imposibil de urmarit. Am sunat la romtelecom si nimeni de acolo nu avea habar cine se ocupa ce acest serviciu. In final, dupa 2 zile la fel si sesizari am reusit sa vorbesc cu cineva de la comercial care cica stie de problema si ca ar trebui sa lateasca banda pt. ca abonatii sa poata urmari meciurile pe dolcetv.ro. Nu prea am mari sperante ca se va rezolva, dar sunt curios ce se mai intampla in zilele urmatoare.

  30. Ce gasca de onanisti pe aici. Corectii p%%%%i ar baga un om la parnaie ca si-a facut jailbreak . Sunt curios cate aplicatii cumparate aveti in pc-uri sau cate cd-uri originale aveti in casa/ masina. Va doresc sa aveti parte de ce va doriti pe viitor, libertate doar in gand .

  31. Folosiți aplicatia UKU Știri (atenție ca este si UKU simplu) si acolo aveți tv online pt cine vrea meci pe iPhone . Apropo de jailbreak cine nu știe cu adevărat sa-l folosească are impresia ca jailbreak înseamnă piraterie probabil daca ar dispărea instalus alt fel ar fi perceputa toată situația . Eu oricum am jailbreak indiferent de ce spun unii.

  32. zaone ar trebuii sa faci o stire despre aplicatii in care poti vedea decent sporturi. eu folosesc veetle cand caut un meci de tennis si ma rog la dumnezeu sa existe un stream sa revista presei cu tv live cand e ceva pe tvr…
    o aplicatie care sa le aiba pe toate si bune chiar nu am gasit

  33. numai aberatii pe aici ….. mormal ca tvr trebuia sa dea meciurile ca de aia ne ia banii ….. normal ca 4 euro nu e mult dar e vorba de principiu aici si hotie , de ce sa platesti un lucru de 2 ori ? …. dar totusi daca vreti sa il vedeti duceti-va si voi la un prieten care le poate vedea sau la un bar ceva …….cat despre jailbreak normal ca trebuie sa ai voie sa il faci , e ca si cum pe un calc cu windows aflat in garantie ,domo ti-ar interzice sa instalezi linux ….. asa ca GAlex nu mai abera pe aici

  34. Daca vreti streaming Dolce Tv exista aplicatia International TV care are multe posturi romanesti printre care si dolce … dar si din alte tari 🙂 … am vazut ambele meciuri pana acum pe aplicatia asta (Rusia si Germania) 🙂

  35. Daca n-ar exista jailbreak atunci vanzarile Apple nu ar mai fi asa de mari … si faptul ca s-a ajuns sa nu se mai foloseasca iTunes decat doar pt restore/ update e un lucru beton 🙂

  36. Băieții din TVR sunt doar niște idioți care nu fac altceva decât să-l pupe-n… Pardon. Să-l susțină frenetic pe președinte și să bage televiziunea în faliment. Ori de câte ori dau pe TVR mi se face scarbă, indiferent de oră sau emisiune. Totul e de proastă calitate, și mai și plătim la stat pentru el.

  37. mi se pare omare porcarie tvr cu applicatia lor sa nu ma pot uita la straming din cauza ca am jailbreal sunt niste inculti cei care au facut applicTia trebuie sa se mai documenteze despe jailbreak

    2 este omare erroare ca nu putem viziona striming sopcast pe ideviceurile noastre ar fi foarte tare 🙂

    dar nimni nu a facut asta si ar fi chiar bine de a vedea strimig sopcas pe appletv ipadiphone ipod etcc

  38. “legea te lasa sa modifici terminalul cum vrei tu”

    @zaone.

    Total gresit. Telefonul e al tau, dar sistemul de operare e proprietatea apple. Poti sa spargi telefonul in mii de bucati, dar nu ai voie sa modifici softul. Mai citeste odata EULA.

  39. Apple ne poate obliga sa nu modificam software-ul NUMAI daca vrei sa beneficiem de garantia oferita de ei. Daca nu te intereseaza garantia poti face ce vrei cu el, DAR, sa nu distribui terminalul cu soft modificat prezentandu-l ca Apple, sa nu distribui bucati de software fara permisiunea Apple, etc. Noi, ca si utilizatori, putem face orice dorim cu terminalele si software-ul, atat timp cat o facem in scop personal si/sau educational.
    Asta nu e ceva ce tine doar de Apple, sunt niste reglementari ale dreptului international.

  40. Eu de mult timp folosesc aplicatia CoolStreaming pentru a urmari emisiuni de pe Dolce si Tvr. Oricum prea multe de vazut la aceste doua canale nu prea sunt.

  41. Jailbreak-ul ar putea fi considerat legal numai in situatia in care nu ar oferi posibilitatea instalarii de software piratat. Prin faptul ca permite acest lucru, este clar cel putin imoral. As vrea sa ii vad pe toti cei care pirateaza cum s-ar simti in postura unui dezvoltator care traieste de pe urma aplicatiilor facute, si niste nesimtiti, ca asta e cuvantul potrivit, isi permit sa ii fure munca (si implicit painea de la gura copiilor sai), instaland aplicatii fara a le plati.

  42. Stigma asta aruncata asupra jailbreak-erilor e similara cu stigma aruncata asupra rromilor. Toti jailbreakerii sunt hoti asa cum toti rromii sunt hoti. Adevarul il stiti cu totii si el este diferit. Cred ca am facut o analogie cat se poate de clara.

  43. In cazul asta, toti care au jailbreak ar trebui sa scoata marul de pe carcasa si nu nu il revanda. Ceea ce nu se intampla niciodata. Asa ca, vorbe goale. Voi nu va simtiti cu musca pe caciula, dar aruncati cu mere putrezite in cei corecti. Moral si etic.

  44. In masura in care tie ti se pare corect sa faci JB, si producatorului de soft i se pare corect sa-ti interzica accesul la produsul lui daca l-ai facut.

  45. @Zaone: Nu toti, marea majoritate. E valabil si pentru jailbreakeri si pentru rromi. Dar atata timp cat tu spui la tine pe site ca faci update la o noua versiune de iOS cand apare o solutie de jailbreak pentru ea, este clar de ce parte te afli. In nici un caz a legalitatii. Asa ca nu te poti considera obiectiv si nici corect in afirmatiile tale.

  46. Nu, aici tu faci afirmatii tendentioase pentru care nu ai dovezi. Jailbreak-ul nu inseamna furt si trebuie sa fii extrem de limitat in gandire ca sa gandesti asta.

  47. @Zaone: Trebuie sa fii tu extrem de limitat in gandire daca poti spune ca se face jailbreak doar pentru modificari. Pot fi cazuri singulare, dar acestea nu fac decat sa confirme regula, si anume ca jalibreak se face in general (si) pentru instalarea de soft neautorizat (FURT). Dar asa cum am spus anterior, nu pot avea pretentia sa fie corect de la cineva care are jailbreak facut.

  48. Unde am spus eu ca se face jailbreak doar pentru modificari? Nu tot software-ul neautorizat este “furt”. Tweak-urile si aplicatiile gratuite disponibile in Cydia reprezinta software neautorizat din perspectiva celor de la Apple, dar tu nu furi ceva instalandu-le.

  49. @Zaone: Nu incerca sa o intorci Zaone. Stii bine ca m-am referit la software ne-autorizat ca fiind acel software pe care este nevoie sa il platesti pentru a-l instala, dar il poti instala gratuit, furandu-l, facand jailbreak. Ceea ce faceti marea majoritate a celor ce faceti jailbreak.

  50. Da, deci eu am spus altceva, tu o tii pe a ta. Spun o ultima chestie si cu asta inchei. Jailbreak-ul este facut de oameni care nu sunt interesati sa instaleze aplicatii piratate, dar si de oameni care fac lucrul asta. Instalarea de software tert nu inseamna in mod neaparat furt, multe tweak-uri si aplicatii fiind disponibile gratuit in Cydia.
    Jailbreak-ul nu este ilegal si a ii categorisi drept hoti pe toti cei care fac jailbreak sau modifica un software este o tampenie.

  51. @Zaone: Asa cum am spus, nu poti fi corect si echidistant atata timp cat te numeri printre cei care fac jailbreak. Si cu asta am spus totul. Observ ca ai probleme de percepere a realitatii; citeste te rog cu mai multa atentie ceea ce am scris, nu am spus toti, ci marea majoritate. Este grav este ca cineva care promoveaza jailbreak-ul si implicit indirect furtul, este administratorul unui site de audienta nationala. Inchei aici, nu are sens sa continui disputa cu cineva care nu are posibilitatea mentala sau bunul simt sa recunoasca atunci cand greseste si persista in ridicol.

  52. Tu persisti in ridicol facand afirmatii tendentioase pare care nu le poti dovedi. Continui sa sustii ca toti cei care fac jailbreak fura si aici pot sa spun si eu ca tu furi dar nu vrei sa recunosti, ca esti un fatarnic. Eliberarea software-ului nu este ilegala, atat timp cat o faci pentru tine, si cu asta am incheiat. Nu sustin piratarea, nu sustin instalarea de aplicatii piratate si asta s-a dovedit prin politica mea de a exclude, cat am putut de mult, din comentarii referintele la metodele prin care pot fi instalate aplicatiile piratate. La fel de relevanta este politica mea de a nu promova prin articole solutiile de piratare pe acest blog, asa ca pe viitor Gerry masoara-ti acuzatiile vis-a-vis de mine si limitat in gandire as acum esti, imagineaza-ti ca trollring asta nu ajuta la nimic.

  53. @Zaone:
    1. Nu am spus ca toti cei care fac jailbreak fura, ci ca majoritatea celor care fac jailbreak fura. Repet asta pentru a “n”-a data si daca nu poti pricepe sau nu poti sesiza diferenta de nuanta, este problema ta si nu faci decat sa demonstrezi o limitare in gandire de care ma acuzi pe mine.
    2. Jailbreak este (nu numai) o solutie de piratare (faciliteaza piratarea) si tu il promovezi. Comentariile sunt de prisos.

  54. @decii @toti ceilalti care doriti sa vedeti EURO2012 si multe alte canale ( instalati si algeti programul dolcesport)
    @zaone sper sa nu fie o problema link-ul postat …

  55. @Gerry Grigore: Ma faci sa-ti puric comentariile ca sa-ti demonstrez contrariul. Da, il promovez, dar nu ca solutie de piratare, sesizezi diferenta de nuanta?
    @Silviu2: Sorry, dar ala ar putea fi un virus.

  56. @Zaone: Ia fa un efort si gandeste putin: daca vreau sa imi cumpar un pistol cu munitie de razboi sa il tin in vitrina, fara a-l folosi, dar nu am permis de port-arma, crezi ca pot face asta in mod legal ? Situatiile sunt similare. Tu sustii ca promovezi jailbreak-ul, dar nu ca solutie de piratare, cu toate ca jailbreak-ul faciliteaza piratarea, pe langa facilitarea modificarii softului. In Romania, hotzia are mereu scuze si pretexte si mai nou, este promovata online.

  57. Exista doua aplicatii tvr info: una are video in coada la denumire si cealalalta nu. Cea fara video merge perfect pe device-uri cu jailbreak streaming live foarte bine.

  58. @Zaone: Asa cum am banuit la inceputul precedentului comentariu, este prea greu pentru tine sa pricepi similitudinea situatiilor enuntate anterior. Ramai linistit cu jailbreakul si pirateriile tale. Ele nu necesita prea mult efort intelectual. Si nici probitate morala. In fata celor care se doresc a fi corecti, credibilitatea ta a fost puternic erodata de afirmatia postata de tine in care sustii ca tu faci un update la o varianta noua de iOS in momentul in care apare jailbreak la ea. Motivele se inteleg de la sine.

  59. N-as putea sa cer prea multe de la un mo care compara jailbreak-ul cu detinerea unei arme si folosirea ei in public. Totusi, Gerry, pe viitor masoara-ti afirmatiile, nu-mi aduc aminte sa te fi ironizat pe undeva, pari af i destept, dar unele afirmatii pun la indoiala aparenta.

  60. @Zaone: Nu m-am referit nici un moment la folosirea armei in public ci doar la intrarea in posesia ei. Te rog sa te mai uiti inca o data la ce am scris eu. Te grabesti cu concluziile. Era doar o referire la gradul de (i)legalitate similar. Nu am avut intentia sa te ironizez dar, stii si tu cum e, ca la volei, cand cineva iti ridica mingea la fileu … No ofense. 🙂

  61. intradevar cu aplicatia coostreaming care deastfel este si free, poti vedea chiar si dolce tv live si multe alte programe tv romanesti gratuit si la o calitate incredibila

  62. Haideti sa lasam la o parte certurile , nu sunt bune pentru nimeni. Revenind la tema centrala , Zaone a ridicat la fileu ideea ca aplicatia respectiva nu mai merge.
    Eu am observat asta de cca 2-3 saptamani, nu e ceva nou, cu ocazia meciurilor de forbal. Si ca sa punctez din nou idee ca Romtelecom are servicii instabile , va pot zice ca si serviciul lor voceonline.ro de voip nu mai merg de cel putin 2 zile. Am avut pe cineva in strainatate , i-am instalat o aplicatie , cumparata cu cca 4-5 euro care ii permitea sa fct cu un account de rtc voceonline. Cum a ajuns acolo, desi era la un hotspot wireless, ii dadea mereu mesajul ” 500 server internal error” . Am facut si eu teste de rigoare intre alte persoane din Ro si treaba e identica. Romtelecom mama , treburile le faceti MERG din ce in ce mai PROST si asta va strica rau reputatia. Iar cu vrajeala asta de aplicatie ce nu mai merge live pe dispozitice cu jailbreak , treaba e jenanta . Jenant…

  63. @Gerry jailbreak e ceva care iti da acces la anumite functii pe care ar trebui ca apple sa le dea de la inceput , daca pe langa asta apar si alte lucruri , asta este ….. poate daca apple ar fi mai deschisa si ar gandi unele lucruri cu capul si nu cu picioarele nu ar mai fi nevoie de jailbreak decat pt piratare si atunci s-ar putea vedea cine pt ce face jailbreak ….. pana atunci asta e , consider ca in mare parte e vina apple

  64. Eu lucrez la TVR Info, am un iPhone 4 iOS 5.1.1 cu jailbreak facut si vreau sa spun ca merge stream-ul video. Intr-adevar, vechea versiune a aplicatiei nu le permitea utilizatorilor care aveau jailbreak facut sa foloseasca aplicatia, dar acum este in regula. Iar cu vanzarea drepturilor de difuzare a meciurilor sunt total de acord cu tine, e o miscare “mizerabila”.

  65. Instalati TV International (contracost sau nu) si vedeti multe programe tv romanesti (cam ce avea inainte DolceTV pt. iPhone (inclusiv Dolce Sport HD).