Samsung wprowadza na rynek najszybsze pamięci flash dla terminali mobilnych, które mogą trafić do iPhone'a i iPada

  Dziś te od Samsunga ogłosił wprowadzenie na rynek nowego typu pamięci flash do terminali mobilnych, które są nawet 4 razy szybsze od obecnych dostępnych w smartfonach i tabletach. Samsung obiecuje prędkość odczytu na poziomie 140 MB/s, prędkość zapisu na poziomie 50 MB/s i 1500 IOPS. Nowe pamięci flash będą dostępne w wersjach 16/32/64 GB i będą idealne dla urządzeń Apple iDevices, które przez czysty przypadek dysponują dokładnie taką samą przestrzenią dyskową, jak nowe produkty Samsunga.

  Choć Apple i mobilny dział Samsunga toczą procesy sądowe za to, że Azjaci ukradli projekty Apple’a, amerykańska firma wydaje się być w dobrych stosunkach z działem Samsunga, który zajmuje się rozwojem naprawdę ważnych technologii. Nie jest wykluczone, że te nowe pamięci flash trafią do przyszłorocznych iDevices, jeśli Apple dostanie za nie dobrą cenę, a ja myślę, że na początek pierwszeństwo w ich zakupie będą mieli klienci Samsunga, bo firma zarabia na nich znacznie więcej konkurentów, niż wdrażając je we własnych terminalach mobilnych.

16 KOMENTARZY

  1. hai! pe unde sunt vitejii aia care scriau pe aici ca samsung este o firma amarata care face masini de spalat si aspiratoare! si care abia asteapta sa o vada in faliment! uita insa ca mai mult de jumatate din componentele din iphone sunt samsung!

  2. Stii care e faza cu super fanii IOS ei zic
    :Mersi Apple pentru colturi rotunjite , mersi apple pentru ca ne permiti sa schimbam wallpaperul , mersi apple pentru noul maps …
    Fk you Samsung for you displays, processor,memory cards … deci practic ei nu apreciaza pe cine trebuie pana la urma 😉

  3. nu e offtopic ideea e ca cand inventeaza samsung ceva parca nu ar fi nimic .. ios copie mapsul de la google .. toti WOW noul Imap turn by turn navigation , 3d animation .. parca o descoperit lumina

  4. @Anonymous: “ca cand” ? 🙂 fi serios 🙂 fanboy “android” daca nu ar exista androidul in Samsung poate aveam si eu unul in buzunar, si cum se zice de “masini de spalat si aspiratoare” alea sunt bune, stii de ce? Cred ca ai ghicit, nu au android 🙂

  5. @vilman: “fi serios”!!!!!!! invata sa scrii romaneste inainte de a face altora observatii! vai de capul tau! “telectualule”

  6. @Villman89…
    Ca idee, sunt telefoane samsung fara android. Au sistem Bada. Si nu sunt din plastic. :).
    Memoriile samsung sunt ok. Din cate stiu au scos si un SSD foarte performant la un pret acceptabil si produs integral de samsung ( inclusiv controllerul).
    Samsung are puncte forte, cum este acesta, dar si bube , ca cele in care a copiat designul iphone. Dpmdv la tablete nu e chiar evident furtul.

  7. Tind sa cred cu tarie ca intre cele doua companii apple si samsung ar putea sa fie o mare conspiratie. Desi initial eram extrem de sceptic la un astfel de scenariu, acum pot sa afirm ca sunt 80% convins.
    Nu sunt expert in marketing sau publicitate dar totusi cred ca ambele companii urmaresc acapararea lumii terminalelor mobile. Acum nu se vorbeste decat ce este mai bun, samsung sau apple, si orice prieten care doreste un smarphone se orienteaza fie catre iphone fie catre samsung. Nu stiu daca e un lucru bun sau rau, dar cum lumea in ziua de azi se invarte in jurul banilor, cred ca ambele companii castiga din plin din scandalurile provocate.

  8. @villman89: ma repet! invata sa scrii romaneste si apoi putem discuta! pariez ca acum cativa ani aveai un 6310i si asculti manele! acum ai descoperit si tu iphone-ul si esti “cool”. nu ma mai deranja cu raspunsul tau!

  9. @Danny: dupa nick iti dai seama daca ascult sau nu manele, nu am avut 6310i, daca sunt atatia care folosesc samsung si android ce pana mea cautati pe iDevice? Apropo, azi am cumparat aspirator nou, dar nu mi-am luat samsung, si stii de ce? Ca astia copiaza tot, nu vreau sa ma trezesc ca pana si aspiratorul e la “xerox” si inca ceva, nu trebuie sa merg la scoala si nici nu am chef sa verific cuvitele sau ca am “mancat” un “i” ideea in sine e ca la unii exprimarea lasa de dorit, cei care s-au revoltat impotriva mea e clar ca au samsung si bani de la parinti, si fiind ultimul meu post ca fac offtopic deja: android e varza, si robotelul ala verde e facut in bataie de joc, de samsung ce sa mai zic……..:)