iPhone 5 – pojawia się nowy biały prototyp

  Dziś wieczorem nowy prototyp pojawił się iPhone 5 na niektórych zdjęciach prezentowanych przez ludzi z Neowina i ja mówię, że to prototyp, bo widać jak najdobitniej, że nie mówimy o funkcjonalnym terminalu do iPhone'a. Na zdjęciach wygląda na to, że mamy obudowę iPhone'a 5, która ma zamontowane przyciski i kawałek tektury zamiast ekranu, ponieważ urządzenie wydaje się ładować, ale nie jest podłączone do źródła zasilania. Nawet jeśli terminal nie jest prawdziwy, wygląda jak reszta, którą widzieliśmy do tej pory.

33 KOMENTARZY

  1. E tot ala cu imaginea aia de carton,ia cauta si vezi acum o sapamana ne mai prezentai un asa zis iphone 5 cu exact acelasi ecran,sunt atat de idioti aia incat au pozat ecranul cand era la incarcat si au pus poza pe macheta asta….

  2. Nu va arata asa nicioadata,am spus de nu stiu cate ori…ma refer la spate,va fi ca la Ipad,din aluminiu anodizat,rotunjit,k la 3g-3gs…fata nu are cum sa arate altfel decat cum e acum si cum a fost numai ca mai mare…

  3. sincer,cred ca asa o sa arata poate mici schimbari dar ideea e aceasi, un iphone 4 tras de par.prea multe zvonuri si poze indica asta…si chiar daca vin din china, baietii astia au gasit mereu ce trebuie, au fost mereu aproape de adevar

    asa s’a intamplat si cu 4s si toata lumea zicea ca nu o sa arate asa..pana au aruncat pastila 🙂

  4. @zaone ..mi se pare mie sau butonul de home pare mai mic decat la toate generatiole actuale de iphone .. Da stiu ca e un prototip sau un mockup ..dar un buton de home mai mic e o mare diferenta .

  5. nu mai credeti in prostiile astea pana nu apare modelul de la Apple ! :)) aia niciodata nu or sa lase la vederea rivalilor gen, muistii aia de la samsung sa le vada prototipurile! :))

  6. chiar ca…alta chinezarie…
    personal, as prefera ca iPhone 5 sa fie un pic mai lung SI lat decat 4/4S (un pic!), mai subtire si sa tine bateria mai mult. either way, oricum ar arata, tot imi voi schimba 3GS-ul meu 🙂

  7. apple chiar a ramas fara idei deja de cativa ani IOS are aceiasi interfata si deja se repeta si in cazul Iphone aceiasi forma .. cati ani interesant o sa mai fie apreciati pentru faptul ca nu sunt deloc flexibili >?? samsugn cel putin schimba ceva .. poate spre rau dar schimba dar astia deja exagereaza cu unul si acelasi design de 3 ani..

  8. Bai oameni buni…eu nu inteleg de ce va plac paletele de ping-pong…luati-va frate Sg3, daca vrei salupe…barci…sau luati-va direct tablete…telefonul e telefon si dimensiunile perfecte, dupa parerea mea…sant cele ale actualului iP4/S…restul sant hibrizi ciudati…nici tablete nici telefoane… Cat priveste imaginea de mai sus…e chiar jenant sa te gandesti ca poate ala va fi noul iP5…Am vazut prototipuri mult mai reusite si elegante..facute de baietii destepti in photoshop…rahaturile gen asta de mai sus sant rusinos de saracacioase si urate.

  9. Daca ar fi asamblat tot in California de unde este si disainul as fi zis uite un iPhone care nu este facut in china ,macar da chinezi ar Pune piesele originala de al apple.