iPhone 5 – na nowych zdjęciach widać panel przedni i elementy wewnętrzne

 

  Do wszystkich zdjęć i filmów na temat iPhone 5 które do tej pory się pojawiły, dodajemy nową serię obrazów, w których przedstawiliśmy: panel przedni, obudowa mieszcząca elementy wewnętrzne, tacka na kartę nano-SIM, czujniki wewnętrzne, przyciski głośności i przycisk Home. Widzieliśmy już te podzespoły na innych zdjęciach, nie są nowe, ale potwierdzają wszystko, co do tej pory zostało zaprezentowane na temat tego urządzenia, więc po raz kolejny macie dowód na to, że iPhone 5 będzie wyglądać, jakbyś już to wiedział.

19 KOMENTARZY

  1. de ce confirma poza asta ceva, daca totul a fost vazut si aratat in alte poze care nu stim deloc daca-s reale ?
    Cel care a facut poza asta, a luat pur si simplu posibilele minciuni si aiureli ale altora si le-a pus in alta imagine, drept urmare nu are cum sa confirme sau sa infirme absolut nimic nou.

    Telefonul asta arata absolut identic cu i4/4s, doar ca-i mai inalt. Chiar crede cineva ca o sa apara asa ceva dupa fiasco-ul de design de la 4S cand toata lumea astepta altceva ?

  2. am spus eu undeva MA cuvantul PROBLEME ?
    Fiasco pentru ca a fost acelasi design, nimic schimbat cand toata lumea vroia alt design, ce nu pricepi ? In rest a fost un telefon foarte bun.
    Crezi ca Apple va ramane la acelasi design 3 ANI DE ZILE schimband pozitia camerei frontale si mufa doar ?

  3. Cum va arata noul iPhone nu vom stii decat in momentul in care Apple il va prezenta lumii. Sa nu uitam ca inainte de ip4s erau o multime de speculatii de cum arata si nimic nu s-a adeverit. Oricum mult nu mai este pana in septembrie 🙂
    PS. oricum va arata se va vinde ca painea calda 🙂

  4. Zaone! Crocodilu a vrut sa spuna ca toti ne asteptam la un alt design dupa i4 si cand ce sa vezi, same sh*t. Si acum va iesi un iPhone 5 foarte similar cu iphone 4/4s cu mici diferente. Sunt atat de multe pers obsedate de Apple incat nu vor sa vada ce este in fata lor. Si va rog frumos , daca veniti cu reply la ce am zis eu sa fiti civilizati a.k.a. oameni. Folosesc un iPhone 4 fericit de 2-3 ani.

  5. Si eu sunt de parere ca ce apare acum pe piata sunt intoxicatii, iphone 5 va avea alt design decat cel prezentat, 4S a aratat la fel cu 4 pentru ca este din aceeasi serie, cum a fost si cu 3 si 3GS.
    Iphone 5 nu va avea mai nimic in comun cu Iphone 4. Cei care spun altfel sa taca din gura pentru ca in toamna vor fi constatat ca si-au racit gura… 😉

  6. @Sudteamromania bine ca esti tu destept. daca a fost o diferenta mare intre 3G si 4 asta inseamna ca ar trebui la fiecare serie un design complet diferit? Eu nu vad de ce ar schimba prea multe in designul actual cand inca nu l-a depasit nimeni.

  7. Daca voi \ noi vrem alt design ca asa ne-a casunat, apple nu e obligat sa il produca. Nu la un “facelift” cum a fost 4s ul. Nu inteleg de ce nu va e clar ca asa va si si la 5. O sa fie alt design, dupa care apare 5s cu update-uri hardware. Asta e mersul. Iar la un smartphone nu ai ce mare lucru sa schimbi in materie de design.

  8. Bai, site-ul asta de vreo 2 luni incoace e supraintoxicat de stiri despre cum va fi iPhone5.
    Hai in palarie cu atatea zvonuri, ca nu e Gossip Girl.
    Cand apare apare, pana atunci mai multe aplicatii, tweak-uri si alte cele…. la asta ma astept de la un site de genul asta.

  9. Poate sa-si dubleze Apple vanzarile, dar la un telefon nou pe an cat scoate, 4s mi s-a parut o mare dezamagire. La cati bani a scos Apple in ultimii doi ani ma astept la un iphone nou care sa rupa gura targului. Daca va fi ca in imagine, atunci chiar ca au dat-o-n fasole! Sa nu poata ei veni cu un design complet nou? Vom vedea peste o luna-doua.

  10. @ZaOne cum ai reusit sa strangi atatia “assholes” intr-un singur loc, toti isi dau cu parerea, toti sunt destepti ! Bai frate dak nu iti convine despre un BLOG nu il mai citi, omul asta pune ce vrea …….AICI….. E BLOGUL LUI ! P.s. Cui nu ii place un IPHONE sa isi ia un plastic…..

  11. Cu asta inchei si eu spunand ca, daca nu va plac zvonurile despre iPhone 5 sariti peste ele, citit altceva, apar atatea articole aici in fiecare zi. M-am saturat de atatea critici aiurea, serios. Daca vreti stiri despre aplicatii proasta si nefolositoare, Google este plin de toate procariile pe care le scuipa dezvoltatorii in App Store.

  12. Majoritatea sunt interesați de design, de iOS nu zice nimeni nimic – mă refer la asteptari.. Luați un Vertu, chiar e frumos.. Si sunt si variante touch..