Oto bateria nowego iPhone'a 5, która prawdopodobnie Cię rozczaruje

  Im bliżej jesteśmy oficjalnej prezentacji iPhone 5 pojawia się coraz więcej zdjęć z nowymi podzespołami urządzenia i dzisiaj mam dla Was baterię, która będzie dołączona do terminala. Masz to po lewej stronie Twoja obecność i zauważcie, że nie jest on większy od tego dostępnego w obecnym iPhone'ie 4S. Nowa bateria ma pojemność 1440 mAh w porównaniu do 1420 w iPhone'ie 4S, ale ma też napięcie 3.8 w porównaniu do 3.7 w iPhone'ie 4S. Pod względem zużycia bateria powinna oferować 5.45 Wh w porównaniu do 5.25 Wh w iPhone'ie 4S i 5.3 Wh w terminalu iPhone'a 4.

  Choć spekuluje się, że iPhone 5 będzie kompatybilny z sieciami LTE i wiemy, że chipy kompatybilne z tą technologią potrzebują dużo energii, Apple nie zwiększył znacząco pojemności baterii. Wzrost pojemności baterii o 20 mAh jest nieznaczny w warunkach, w których wzrosło zużycie na godzinę i niestety nie możemy oczekiwać, że zwiększy się autonomia baterii iPhone'a 5. Istnieje możliwość, że Apple poprawiło zużycie energii przez chip A5x, ale mimo to nie możemy spodziewać się wzrostu autonomii w warunkach, w których mamy komponenty zużywające więcej energii.

35 KOMENTARZY

  1. Am un prieten cu s3 cu care am fost in concediu,la incarcat luni seara si abia joi la pus din nou in priza.Si a vorbit la el la greu,plus navi in unele portiuni si net circa 1 h pe zi…Eu inca sper ca nu o da apple in bara cu o asa magarie de baterie…

  2. Se vede ca e scump curentul la voi de va e mila sa va incarcati telefoanele ….

    Zaone : la un telefon de 7,6 mm grosime vroiai o baterie de 2500 mAh ?

  3. @Kosmin
    Sunt oameni care nu se pricep asa bine ca tine; si in plus, nu vii aici pt originalitate, vii pt a citi articole de pe mai multe siteuri agregate intr-un singur loc in fuctie de un numitor comun – respectiv Apple

  4. @KFF: Da, vroiam o baterie mai mare, care e problema. Bateria aia va tine exact ca la iPhone 4S si asta nu e ok. Daca mi-ar cadea o priza din cer ca sa incarc telefonul oriunde, nu ar fi probleme, dar sa-l incarci in fiecare noapte e stupid.

  5. Da, Engadget e centrul universului, aia preiau stiri de peste tot, dar cei cu ochii mici si mintea scurta nu vad. Toti preiau unii de la altii, cand n-ai minte, nu ai.

  6. Trecand peste cearta, @daddy – am un coleg cu un s3 nou nout de la cel.ro care ii scade (fara nimic instalat) 30% per noapte (in standby) … De miscat se misca super

  7. S3 are baterie mai puternica decat iPhone 4S, pentru mine bateria a fost unul dintre punctele foarte a acelui smartphone. Mi-as fi dorit ca Apple sa ofere ceva asemanator, dar se pare ca nu o va face. Partea cea mai proasta este ca am luat o carcasa cu baterie externa si acum trebuie sa o schimb pentru ca nu va fi compatibila cu iPhone 5.

  8. Zaone , ce te deranjeaza ca seara sa iti asezi telefonul langa pat intr-un dock ( chiar si unul de 3 euro , simplu , nu neaparat un dockstation) ?

  9. Ma deranjeaza cand trebuie sa fac asta in fiecare seara si daca uit a doua zi terminalul e complet inutil, asta ma deranjeaza. Ma deranjeaza ca daca il folosesc toata ziua, pana seara ramane fara baterie, asta ma deranjeaza.

  10. Zaone, ce solutie este pentru a preveni furarea nick-urilor? Tu vezi si adresa de e-mail si respectiv ip-ul dar ceilalti nu… Si din cateva confuzii ajunge lumea sa creada cine stie ce despre mine…

  11. Eu am si la serviciu si acasa docking stationuri , e imposibil sa nu il pot incarca vreundeva . Si in masina un charger , deci e imposibil sa raman fara baterie .

  12. KFF, ia-ti un telefon fix cu un fir foarte lung – ideea ta nu e departe de ce zic eu. Oricum e incantatoare ideea de a merge de la incarcator la incarcator, ca la checkpoint-uri pana la finalul zilei cand….finiiiiiish (alt incarcator).

  13. De cind am Ipad 3 pe care daca cumva am uitat sa il incarci noaptea, a doua zi nu mai ai nici o sansa sa il folosesti deoarece se incarca in 6-7 ore ,nu ma mai pling de iphone ,macar Iphone-ul il pot incarca intr-o ora.:) La capitolul baterie nu sint multumit.

  14. Bateria intradevar e o problema . As putea face si eu cum zice KFF dar nu stiu cat e de indicat sa il incarci de fiecare data cand ai ocazia. Eu incerc sa il las sa se descarce de tot si pe urma sa se incarce pana la 100% si sa nu stea foarte mult dupa ce ajunge la 100%. (adica sa il scot cand e gata incarcat), si sincer nu ii tare comod. Daca as incarca de fiecare data cand am ocazia ma gandesc ca probabil m-ar mai tine foarte putin. Nu am dreptate ?

  15. ii zic PAS si-l las pe KFF cu ale lui 7 incarcatoare sa-l cumpere. bai KFF tu cunosti termenul MOBIL ????? Mobil inseamna ca umblu cu el in buzunar bai baiatule nu ca stau cu el in dock.

  16. Eu nu dorm cu telefonul la cap pentru simplul fapt ca nu am de ce. In principiu, telefonul ramane pe undeva prin casa, printr-un buzunar de haina, pantalon sau mai stiu eu pe unde. Il mai uit si in masina. Am ramas de multe ori fara baterie, lucru care nu mi s-a intamplat cu SE-ul precedent niciodata. Ala striga dupa mine cand nu mai avea baterie, iPhone-ul doar moare. E frustrant.

  17. La noul iPad, daca vorbesc cu el pe Skype cu luminozitate maxima a ecranului si il pun la incarcat, sa zicem ca il pun la incarcat cand are 6%, dupa ceva timp se va face 5%, 4% s.a.m.d, testat de mine. Apple a pus o baterie gigantica in iPad 3 dar incarcatorul e acelasi.

  18. Voi noaptea dormiti cu telefonul in buzunarul de la pijama pentru ca e scump curentul sa il incarcati in fiecare seara ?

    La birou telefonul trebuie sa stea in buzunarul sacoului din cuier sau poate sta pe masa in fata ta , intr-un dock ?

    In masina telefonul trebuie sa stea in geanta sau langa volan , intr-un dock care ti-l incarca si iti difuzeaza muzica in boxele masinii ?

    Cum e , asadar ?

  19. @Rosu Mircea Intereseaza-te de baterii li-ion, ce spui tu e pt Ni-Cd sau Ni-Mh, tehnologii vechi – la astea noi nu le plac curentii mari de incarcare, nu le deranjeaza descarcari incomplete, si le place frigul, pe la 2 grade e optim, deci, na … Nu e neaparat rau cum face KFF

  20. KFF lasa vrajeala, nu-mi iau telefon ca sa-i cumpar zeci de dock-uri ca sa-l incarc tot impul sa nu moara. Se numeste mobil pentru ca trebuie sa functioneze si cand nu e coenctat la priza mult timp.