eMAG sprzedaje klon iPada z zainstalowanym systemem iOS i Cydią

  Wszyscy wiecie, że w Chinach istnieje niezliczona ilość klonów iPad które są sprzedawane po niskich cenach, a model podobny do tych tam, zdaje się, dotarł również do eMAG. Klon się nazywa Poważny GoTab S710, a na obrazie prezentacyjnym ma kombinację iOS i Androida, ale interesujące jest to, że ma zainstalowaną Cydię, a Cydia twierdzi, że ma niedokończone aktualizacje. Zastanawiam się, kto kupuje takie produkty i jak ta osoba się czuje, gdy w domu dostaje kiepską i tanią kopię iDevice.

  Zastanawiam się, jakich hakerów mieli chłopaki z Serioux, kiedy przenieśli Cydię na system operacyjny Android.

33 KOMENTARZY

  1. “Serioux e firma romaneasca ) nu are treaba cu china” :))
    Prietene Aooda: serioux este un mic srl care vinde numai china!!!! Sau poate tu nu folosesti lucruri chinezesti 🙂 serioux este acelasi lucru ca si allview si eboda: aduc din china, branduiesc si vand. Daca o sa citesti atent pe google o sa gasesti si numele fabricilor cu care lucreaza in china…

  2. @Dan_V: GRESIT!!! SI Allview si Serioux produc tabletele alea in Romania, o tara extrem de avansata din punct de vedere tehnologic. Am vizitat si eu liniile de productie unde ciocaneau la ele, bateau acolo la Cydia de nu mai puteau.

  3. Bai acuma omu’ poate nu are mai mult, si nu stie mai mult, nu inseamna ca e idiot … Urat din partea lui serioux, si ei is adevaratii idioti – iarasi subiectiv folosit termenul – dpdv al marketingului, are sens, asa ilegal cum e !

  4. In primul rand nu este o clona iPad si nici nu se vrea a fii,in al doilea rand este o tableta f buna la un pret rezonabil.De ce trebuie sa raportam toata piata la produsele Apple? Iti convine cumperi,nu iti convine nu cumperi.De ce sa dai o caruta de bani pe un iPad cand poti sa dai un sfert din bani pe o alta tableta care face acelsi lucru? Si inca ceva,ce scrie pe toate produsele Apple? MADE IN CHINA….

  5. cum adica e interfata iOS ? scrie clar Android 4.0 . sau 4 icoane pe 5 randuri inseamna interfata iOS ? icoanele nu sunt nici macar copiate, iar Cydia nu apartine iOS.

  6. ZaOne, nu te supara pe mine dar deja incepi sa faci articole doar de dracul de a scrie. Aia e o amarata de poza, neconcludenta, nu are nici-o legatura cu produsul final. Cum sa porteze cineva Cydia pe Android? Nu ar functiona absolut nimic. E doar o icoana aparuta in acest screenshot si care nici nu exista in produsul real.

  7. @ionutzm05: Serios? Deci nu conteaza ce pun aia acolo. Puteau sa puna o imagine cu tableta iPad, ca tot aia era, nu? Hai sa revenim cu picioarele pamanant. Am spus-o mai sus, e departe de a fi o simpla greseala, induce grav in eroare consumatorul. Majoritatea care cumpara ceva se uita la poze si se bazeaza pe ele.

  8. China,Singapore,usa,romania… Ce mai conteaza frate? Atata timp cat in lume sunt oameni bogati si saraci, tabletele astea se prezinta tuturor cumparatorilor! Daca esti un impatimit al i pad ului, eu cred ca nu esti atat de idiot incat sa nu recunosti o tableta autentica,parerea mea…
    Cat despre allview… Dane_V, vezi ca se face la Brasov din piese de LG si sunt de mare arta prietene!!! Intamplarea face sa l cunosc pe unul dintre directorasii tehnici, care mi a prezentat ieri un smartphone cu ecran amoled si procesor de LG, dual core!!!
    In concluzie, nu m ar deranja sa i cumpar copilului meu o tabla d asta,shanhai atata timp cat stiu ca are cu ce sa se joace si nici nu mi mai freaca I padul meu 😉

  9. Inteleg de unde a plecat zaone, dar observ ca sunt multi cu ochelari de cal pentru care daca pe un produs nu e scris apple sau o firma cunoscuta, sunt porcarii. Ii anunt ca ar trebui sa scoata putin capul din nisip si sa invete sa faca si o analiza cost/performante. Am carduri de memorie serioux, de 16gb care merg foarte bine. Am produse eboda (media player, dvd player portabil, etc) care functioneaza foarte bime si dupa ani de utilizare. Chiar le recomand. Dvd playerul portabil, l-am cumparat ca sa se uite copilul la desene in masina, aparatul la vremea achizitionarii era la jumatate de pret fata de un sony sau lg, dar cu o rezolutie a ecranului dubla si cu un soft mai bun.

  10. Am un ipad si sunt dezamagit profund de el, norocul meu e ca nu am dat bani pe el. Chestia cea mai frustranta la el e ingradirea din ios. Daca o tableta imi permita sa pot instala orice pe ea si sa o folosesc cum doresc e f buna. Calitatea tabletelor e net superioara la apple. Acea tableta..e pt oameni fara pretentii mari si fara posibilitati. Daca isi face si treaba..norocul lor.

  11. Pentru Mihai: Intamplator scurt proprietar al tabletei Allview Alldro 3…te dezamagesc prietene e praf…de la plasticaria proasta, baterie etc etc….si mai costa si 900 lei…arunca o privire pe la emag la resigilate e plin de allview…de ce crezi oare? trimit clientatii inapoi…ma rog or fi ele piese LG cu spui…telefoanele sunt la fel crede-ma…veneau clientii inapoi cu ele la greu…Inainte de a fi client la ceva facut de allview da o raita prin magazine si intreaba ce tablete si telefoane se intoc de la clienti in numar mare…si o sa ai o surpriza….

  12. Am pus mana pe o tableta S710. Sincer, abia acum vad dezbaterile voastre pe Cydia. Abia acum am observat. Nu m-am dus pe screenshot. M-am luat dupa specificatii, si stii ce? Foarte bine ca am luat-o. Citesc mult. Gasesc tot ce am nevoie pentru el, si, nu ma costa. E Android, e stabil. Cat despre root, inca nu am reusit sa ii fac, dar vad ce exploit gasesc, deocamdata zergrush nu merge.

    Tableta e ok, are google play si merge impecabil. Raportul pret calitate e bun. Sunt fericit cu el, si si mai fericit ca am scapat iar de Apple. Mai nou nu platesti la apple calitatea, si brandul.

  13. pt da_v… e vb de tab serioux, nu de allview, daca nu stii sa citesti/nu prinzi idea/subiectul si esenta discutie mai bine taci dreaq! si sa mori tu ca daca ma duc la “orice”magazin ce vinde tab/tel/ mai stiu eu ce si intreb ce produse li se intorc inapoi si de care nu sunt multumiti clientii …. SIGUR o sa iti zica aia ..garantat..si pt tab aici prezenta ..e un pret f ok pt ce are si ce poarte sa faca.. iar baiatu ala intelignt care a scris articolu .. nu cred ca poate sa faca o comparatie intre un ipad de 2-3 mii lei si un serioux de 4-500… si nu toti ne-am nascut din gates,nastase,mutu etc..sa iesim la cafea cu 700 mii de euro in buzunar asa de distractie si sa butonam un ipad, iphone…vai si amar !!!!!!! si sa moara fanii apple.. ca tot ziceti voi de chinezarii..oare piesele “voasstre” unde se fac si de catre cine??? voi cunoscatorii si inteligentii 75% neabsolventi de bac, dar cu tehnologia in mana.. 2+2=5!!

  14. “zaone”: Am spus-o mai sus, e departe de a fi o simpla greseala, induce grav in eroare consumatorul. Majoritatea care cumpara ceva se uita la poze si se bazeaza pe ele.

    complet gresit… orice om capabil, se uita la poza, daca arata ok constructiv trece la detalii tehnice: scrie frumos: sistem de operare, android…

    tak?

  15. in caz ca nu stiti tableta ruleaza android 4.0 ics,o are un prieten de al meu si nici in visele voastre cele mai urate nu o sa faca serioux tablete cu ios e doar asa de poza…o poza asemanatoare am vazut si la evotab 2….si in ceea ce priveste tableta se misca foarte ok…m-am decis si vreau sa-mi cumpar si eu una….imi place in special ca are un port full usb