Aplikacje przekonały użytkowników, aby pomimo problemów w iOS 6 nie porzucali Apple

  iOS 6 nie różniła się od innych ważnych wersji iOS wydanych przez Apple i niosła ze sobą sporo problemów, które firma rozwiąże w ciągu najbliższych miesięcy, ale do tego czasu wystarczająca liczba użytkowników wystawi z nią swoją cierpliwość na próbę. Choć niezadowolonych jest wystarczająco dużo iOS 6, on nie odejdą platformą tych z Apple, ponieważ zainwestowali tak dużo pieniędzy w aplikacje, muzykę, filmy itp., a przejście na inną platformę kosztowałoby ich sporo pieniędzy, więc większość woli dźwigać problemy, dopóki Apple nie zdecyduje się ich rozwiązać ich.

  Prawda jest taka, że ​​wszyscy, którzy kupują aplikacje, muzykę, filmy, książki itp., wchodzą do ekosystemu, w coś inwestują, a niewielu jest skłonnych zrezygnować z tej inwestycji, aby wypróbować inną platformę. Osoby, które nic nie inwestują, nie korzystają z iDevices poza podstawowymi funkcjami, albo hackują wszystko, co oferuje Apple, bez problemu zmienią platformę, bo nic nie zainwestowały, więc nie mają wiele do stracenia. W praktyce Apple w ogromnym stopniu polega na użytkownikach, którzy zainwestowali w swoje iDevice, a nie na tych, którzy korzystają z iDevice tylko „dla zabawy” lub którzy kupili go za niewielkie pieniądze i nie mają innych pieniędzy na jego utrzymanie.

10 KOMENTARZY

  1. Nu sumele cheltuite pe aplicatiile din AppleStore mă țin in iOS ci sistemul in sine , chiar dacă sunt nemulțumit sau mai bine spus “mi-au fost inselate asteptarile” .

  2. exact cum apple a definit ecranul de 4″ ca fiind not just bigger-just right, asa cred ca se poate intitula si ios6…not just more -just enough. eu zic ca peste 6 luni de acum nu va mai avea probleme iar app maps va fii si mai complet

  3. Eu zic ca ei sunt destepti si noi prosti. Pai, vrei nu vrei, stai. Așa ca……… hai la cumpărături in Apple store (ați sesizat ironia, nu?)
    Mai devreme sau mai târziu o sa se dezvolte o companie mai mare decât Apple cu un soft mai bun, mai cum îți place tie si atunci ce faci când ai o grămadă de bani investiți in Apple? Nu-i mai bine Jailbreak si cracuiala :)?

  4. Mda. Recunosc ca eu sunt o victima a acestui ecosistem. Am avut 4S 6 luni si am cumparat aplicatii de vreo suta de euro. L-am vandut la inceputul lunii septembrie deoarece vroiam 5-ul. Din pacate acesta m-a dezamagit, iar pe moment am amanat achizitia. Si acum nu pot folosi aplicatiile cumparate. Am vrut sa-mi iau Ipad dar e prea mare. Asa ca astept cu nerabdare lansarea Ipad Mini care consider ca e mai aproape de ce am nevoie.

  5. Sunt si eu in acest cerc vicios, am bagat aproape banii de un iphone in aplicatii…iar la unele nu as renunta ca sa schimb sistemul. E drept ca nici androidul nu m-a dat pe spate, si prefer iOS..dar sa vedem ce o sa faca win-ul…

  6. Am investit pe aplicații cam 200 €, dar sa renunt la iOS pentru ca are probleme acum,nici gând! Mai bine rămân la versiunea 5.1.1 cu iPhone 4s (nu am de gând sa iau iphone 5)iar când Apple va scoate la anul noul iPhone 5s sau cum îi va spune, atunci îl voi cumpara și voi trece la iOS 6.

  7. Zaone… dupa cum te exprimi in titlul ai zice ca IOS 6 este nasol rau de tot. Dar chiar NU ESTE! Mie imi place super mult… Cred ca ai mult mai multe probleme pe Android…Incearca totusi sa nu mai fi asa de radical….mai sunt cateva bug-uri care se vor rezolva… In ciuda “problemelor” de care zici, nu cred ca daca ar fi asa de mari nu ti-ai schimba sistemul din cauza aplicatiilor.

  8. Am probleme pe Android, dap. Eu nu am mari probleme pe el, lumea se plange de el. Lasa ironiile ca nu suntem la pacanele.

  9. Nu am fost niciodata la pacanele ca sa stiu ce ironii se fac acolo….:/…eu ti-am dat un mic sfat…