iPhone 6 – koncepcja iPhone’a opartego na iPodzie Nano i Nokii Lumia (wideo)

  Daca tot au aparut zvonuri legate de noul iPhone 5S lub iPhone 6, italienii de la ciccarese design s-au gandit sa faca un concept care prezinta un nou iPhone cu un design asemanator cu cel al iPod Nano si Nokia Lumia. Ca sa fiu sincer n-as fi placut impresionat daca Apple ar lansa un iPhone cu un asemenea design si nici nu cred ca el va fi vreodata implementat intr-un iPhone, mai ales ca exista atatea terminale Nokia care arata asemanator. Voi ce parere aveti despre el?

32 KOMENTARZY

  1. puteti sa imi spuneti si mie daca este o problema ca incarc iphone-ul 5 oricand…adica trebuie sa astept sa se descarce def ca sa il bagla incarcat?sau sa il scot cand este incarcat complet?este eronat daca ma grabesc in unele momente si il scot inainte?….

  2. Apple nu ar face niciodata asa ceva, nu are stil! iPhone-ul e un telefon cu stil, si iconitele se vede ca sunt de android, toate in forme diferite( doar cu jb. le-ai aduce toate la aceeasi forma )

  3. sincer nu e rau dar nu ii vad capabili pe cei de la apple sa poata schimba ceva la design cum nu au fost in stare de atata timp nu o sa faca nimic diferit nici acum……daca ar arata ceva in genu asta sau altfel decat este acum cred ca ar fi posibil sa mai continui sa iau macar unu sa fie acolo la colectie dar daca v-a arata lafel cum arata de ani buni incoace clar NU mai iau ca nu are rost..pe mine nu ma multumeste daca se suie pe el si il mai turteste sau daca mai trage putin de el sau chestii minore de genu asta……sunt client apple de mult timp si am produse de la ei si cred ca de atata timp am dreptu sa cer si eu o schimbare pentru ca de cativa ani nu fac altceva decat sa cumpar acelasi produs dar cu dimensiuni diferite………

  4. N-ar fi rea ideea daca cei de la Apple ar introduce si varianta CHROME, pe langa White si Black.
    Ar arata mai a Premium, gen iPhone 4. Si poata la noul model de iPhone 5s sau 6 sa elimine toate defectele din 5.

  5. Cu asa forme pe la colturi risca sa devina arma alba…in nici un caz nu cred ca va arata asa vreun model de iphone in viitor.
    Cei care inca cumpara la noi modele Lumia e doar ca e Nokia si e “model nou”.

  6. Nu arata rau dar cu marginile rotunjite nu ma incanta ! Nu mai e practic ! Stilul la 4 si 5 sunt pe gustul meu! Poate ar trebui sa faca ceva la aspectul extern dar cel mai important si acolo e munca mai multa ca si la alte obiecte( ex: masina-motor-caroserie) e iOS ul ! Si vreau sa spun ca trebuie sa mentina nivelul ai sa-l imbunatateasca desigur incet incet !