Cieńszy i lżejszy iPad 5 pojawi się na rynku w marcu wraz z iPadem Mini 2

  Kupiłeś tablet iPad Mini lub tablet iPad 4 pod koniec ubiegłego roku, a może nawet w tym roku? Jeśli odpowiedź będzie twierdząca, to ogłoszę to w marcu Apple mógł wystartować rynek iPad 5 si iPad Mini 2, produkty, które będą wiązać się z wieloma nowościami. iPad 5 byłby lżejszy i cieńszy niż iPad 4, miałby ten sam sprzęt, a iPad Mini 2 miałby mocniejsze podzespoły wewnętrzne i najprawdopodobniej wyświetlacz Retina, na który wszyscy czekają.

  Obydwa tablety zachowają swój kształt i wymiary, tak przynajmniej twierdzi Brian White, analityk Topeka Capital Markets, który informacje pozyskał ze źródeł znajdujących się obecnie na targach CES 2013. Praktycznie każdy spodziewał się takich wieści po iPadzie 5 i iPadzie Mini 2, ale data premiery jest bardzo zaawansowana, biorąc pod uwagę, że zaledwie prawie 3 miesiące temu zaprezentowano najnowsze modele tabletów.

12 KOMENTARZY

  1. Forma dreptunghiulara, cu restul, si dimensiunile, exceptand grosimea. Chiar trebuie sa fac legenda la fiecare articol? Daca am spus ca va fi mai usoara, si ca isi pastreaza dimensiunile si forma, nu e logic faptul ca ramane restul la fel?

  2. Nici nu are rost sa ii schimbe designul…doar sa mai lucreze la “caldura” procesorului pentru ca cateodata este chiar enervant.Sper A7X sa fie mai “cold”

  3. De ipad 4 sunt super multumit nu imi pare nici un pic rau de achizitia facuta, upgrade ul fiind major fata de ipad3. Geekbench ipad 3-7 sute si ceva de puncte ipad 4 -1850 puncte. 2,5 x. Se vede si se simte diferenta plus ca nu se incalzeste tare. Pe la ipad 7 cred ca il mai schimb pe actualul.

  4. Justme, te sustin, nu pot sa compar cu altceva, fiind primul meu ipad, dar ipad4 isi merita banii dar si suprematia.se misca super la toate capitolele, iar din partea mea nici o problema cu procesorul. Pentru cei carora le-ar fi utila o tableta si chiar ar folosio, recomand cu caldura.p

  5. Nu Zaone, nu este nevoie de legenda si idea de baza se intelege! Doar ca atunci cand ne referim la un obiect ca isi pastreaza dimensiunile, nu mai spunem ca este mai subtire. E simpu. Ori e mai subtire si nu mai pastreaza dimensiunile anterioare, ori pastreaza dimensiunile anterioare si nu este mai subtire.

    Oricum macar sa ai gura (tastele) aurita si sa apara in martie iPad mini 2 !

  6. @dragos . Eu personal consider ca idevice.ro este mult mai mult decat un blog. In plus pentru noi ca utilizatori este un “blog” de unde putem afla multe si mai mult decat atat o facem si gratuit. Fiecare avem pareri pro sau contra (vizavi de un anumit articol) si este normal, se poate discuta isi poate expune fiecare puncul de vedere cu argumentele de rigoare. Dar de aici pana la a arunca cu noroi fara argumente si fara un motiv anume este cale lunga.