Błąd w systemie iOS 6 usuwa zabezpieczenia chroniące ustawienia identyfikatorów Apple ID zalogowanych do App Store bezpośrednio z urządzenia iDevice (wideo)

[youtube]http://youtu.be/TdMWxHNpG38[/youtube]

  In iOS 6 Apple wdrożyło metodę ochrony zalogowanych kont App Store lub sklep itunesi poprzez menu ograniczenia aplikacji Ustawienia daje nam możliwość zapobiegania wszelkim zmianom w kontach używanych w iMessage, FaceTime lub App Store. Chociaż z aplikacji Ustawienia nie możemy przenieść identyfikatora Apple ID ze sklepu App Store lub iTunes Store, uzyskując dostęp do odpowiednich aplikacji możemy zrobić Ta rzecz. Problem w tym, że aplikacja Ustawienia zachowuje ustawienia iOS i nie pozwala nikomu się wylogować, natomiast aplikacje App Store i iTunes Store wczytują strony internetowe, które nie są w stanie przejąć ustawień aplikacji Ustawienia odnośnie tego ograniczenia.

  Choć Apple przyznało się do istnienia błędu, nie podało szczegółów dotyczących możliwego terminu jego usunięcia, ale prawdopodobnie iOS 6.1.2 wszystko poprawię.

7 KOMENTARZY

  1. Sa vedeți ce am plătit si eu acum după trecerea la iOS 6. Eu am cumpărat telefonul acum câteva luni de la cineva care avea 2 aplicații descărcate pe contul vanzatorului. Ieri au intrat mai multe aplicații de-ale mele la update printre care si cele 2 cu pricina. Si ce sa vezi Imi spune ca nu se poate face update la cele doua, termina updatul la aplicTiile mele si închid telefonul. Nu trec 2 minute si primesc mesaj de la banca ca dacă n-am autorizat 2 plăti sa sun la banca. Dar banii au plecat din contul meu si sun vre-o 400 RON, aplicTiile nu le am si in iTunes Imi spune ca ar tb sa dețin aplicTiile deși nu le am. Si ca sa fie mai completa problema astăzi mi-au mai plecat niște bani spre Apple, deși in iTunes nu vad nici o descărcate pe contul meu.

  2. stai linistit ca sunt decat niste chestii din “noua generatie apple”
    acum serios vorbind , sper sa-ti rezolvi problema

  3. Se pare ca n-am fost destul de explicit, e vina mea. Nu e prima oară când App Stoee încearca sa facă update la cele 2 aplicații,dar de fiecare data Imi spunea ca nu e posibil. Si credeți-mă ca am cumparat o groaza de aplicații App Store dar multe si gratis. Dar după instalarea iOS 6.1 s-a întâmplat la fel, adică am primit același mesaj si apoi mi-au plecat banii din cont fără sa mă interne dacă sunt de acord sa achit.sunt scumpe cele 2 aplicații team viewer la 89 euro si încă una la 16 euro. Le-am scris celor de la Apple si am primit mesaj ca o sa analizeze in maxim 3 zile problema si am cerut si celor de la banca anularea tranzacțiilor . Acum oi vedea ce-o fi !

  4. Scuzati deranjul,poate sunt in afara subiectului dar ultimele zile mia aparut ca sunt in App store Uk,si nu pot cumpara nimic,imi spune sa ma deloghez,si nu stiu de unde.Multumesc anticipat