Microsoft nabija się z wojny między fanami Apple i Samsunga (wideo)

[youtube]http://youtu.be/Z19vR1GldRI[/youtube]

  Wśród fanów Apple si Samsung najzacieklejsze „wojny słowne” i te z Microsoft pomyśleli, że temat będzie bardzo dobrą okazją do nakręcenia klipu wideo, który będzie można zaprezentować Nokia Lumia. Parodiując spór między obiema stronami, Microsoft uważa, że ​​jego terminale z Windows Phone 8 łatwiej zwróciłoby uwagę świata i ma to ku temu dobry powód, ale bardzo trudno uwierzyć, że jakikolwiek posiadacz iPhone lub Samsung Galaxy zrezygnowałoby z własnego urządzenia na rzecz terminala Nokia Lumia.

13 KOMENTARZY

  1. am optat pentru lumia in prima faza…..pare altceva, insa am fost nevoit sa renunt. De ce ? Daca nu-si vor adapta suportul windows phone pentru limba romana, cel putin pe aici nu vor avea mare succes.Smarturile nu mai sunt telefoanele de generatia 1 sau 2, cu un meniu de trei cuvinte si pe care nu-ti pasa ca-l tii in engleza, italiana sau romana. Vremurile s-au schimbat, tre sa inteleaga si ei……

  2. Frumoasa reclama insa Nokia imi par frustrati de ceva vreme. Am mai vazut cand Stephen Elop arunca cu un iPhone 5 pe jos intr-o emisiune. Mi se pare josnic sa iti faci asa reclama in conditiile in care tu Nokia nu vinzi nici 10% din cat vand cele 2 companii. Personal am cumparat un Nokia 920 acum ceva timp si va spun sincer ca a fost cea mai mare teapa care am luat-o cu un telefon mobil. E mare, greoi, sistemul de operare e muci, bug-uri la greu, cel putin odata pe zi restart. As prefera fara sa exagerez cu ceva un Nokia Asha 302 decat acest telefon, pe termen lung. Atata timp cat Nokia nu schimba sistemul de operare sau Microsoft sa-l modifice drastic, Nokia o sa vanda doar telefoanele ieftine.

  3. preiten de-al meu a renuntat la galaxy S2 pt HTC 8X. e foarte incantat de faptul ca se misca foarte smooth, lucru care pe android e o iluzie 🙂
    alt prieten de-al meu a renuntat la iphone 4 pt Lumia 920. la fel e foarte multumit. cred ca urmatorul meu telefon va fi cu Windows 8, pt ca sunt incantat de OS si de telefoanele Nokia in special, mai ales Lumia 920. mai astept ca si Windows 8 sa ajunga la o oarecare maturitate desi vad ca lucrul asta se intampla foarte foarte rapid (ma refer aici la aplicatiile mari care apar ca cipuercile in marketplace)

  4. E o schimbare pentru nokia, dar nu una radicala. Inca traiesc din vanzarea telefoanelor cu lanterna, ceea ce spune multe despre evolutia lor. Au tras de symbian pana si-au dat seama ca nu au sanse, la fel cum o sa faca si samsung cu bada, ptr ei e destul sa faca doar telefonul, WOS si AOS, le asigura softul. Apple a mers in paralel cu IOS, dar si cu productia de device-uri. Daca punem cap la cap unele situatii, vom vedea ca profesionalismul merge intr-o singura parte. Apple este intradevar un gigant, a inventat telefonia cu touch si OS-ul aproape perfect! Cei care se gandesc la nokia si smsg, as vrea sa-si imagineze ca maine google nu le mai da android si Microsoft, win mobile, ce vor face ei cu camera de 41 mpx sau cu ecranele de 5″?