Orange rozpoczyna oferowanie łączności 4G LTE w Braszowie

  Orange Romania uruchomił sieć w zeszłym roku 4G LTE na przedmieściach Bukaresztu oraz w kurortach turystycznych Valea Prahovai i obecnie jest operatorem telefonii komórkowej o najniższym zasięgu 4G. Cosmote lub Vodafone uruchomił swoje sieci w wielu miastach w kraju, jednak Orange nie zapowiedział żadnej rozbudowy sieci, choć zaczął oferować łączność 4G LTE w Braszowie. Na powyższym obrazku masz dowód na to, że w okolicach Belvedere możesz połączyć się z siecią 4G LTE za pomocą iPhone 5 lub tabletki iPad Mini lub iPad 4.

  Choć zasięg prawdopodobnie nie obejmuje całego miasta, jeśli udało Ci się do niego dotrzeć, daj znać w komentarzu.

Dzięki MS

14 KOMENTARZY

  1. Salut ZaOne , scuze de offtopic , dar am si eu o problema are un prieten un i5 si nu poate sa trimita mesaje la numerele cu +40 , si daca nu are +40 la numar nu ii arata contactul nu-i arata numele , are i5 pe japonia KDD1 14.0 , decodat cu R-sim , stii care ar fi cauza sau vreo rezolvare ceva? plsss!

  2. Probabil antena e plasata pe blocurile de la Belvedere avand o pozitie inalta. Si acum stim pozitia antenei destul de precis. Daca scria cartierul Schei nu era clar nimic

  3. Nu exista cartierul Belvedere ci doar o zona rezidențiala care se numește Belvedere care este pe drumul spre Poiana Brașov. Pana acum am avut semnal LTE doar in Poiana Brașov, pe valea Prahovei si in zona Bran.

    Am întrebat la Orange Store si au spus ca in aceasta vara vom avea LTE si in Brașov.

  4. Poza este facuta de mine. Ma aflam langa martenintate (centru-schei) iar sistemul de harti este cel de la Apple. Intrati si voi in aplicatie la Brasov si o sa vedeti ca la fel apare Belvedere!!! Adysss zaone nu locuieste in Brasov si nu cred ca avea de unde sa stie ca Belvedere nu este chiar un cartier desi acum au inceput sa se construiasca multe case si acolo.

  5. Asta e si motivul pentru care o sa le spun bune bune celor la orange cand imi expira abonamentul stau foarte prost la retea fac un an de cand am iphone 5 si ei inca nu au 4G macar in marile oras… Deja in unele zone ale lumii se testează 5G

  6. Niceman lol…. de ce nu te muti pe acolo:) de parca te-ar obliga cineva sa contractezi un operator anume. Incerc sa imi imaginez cind se testa electricitatea si aia cu luminari si candele pe untura de balena comentau pe hirttie ca ai sint nemultumiti ca la ei nu vine lumina de la filament:)

  7. Bun, e zona Belvedere, conteaza mai putin ca e cartier, sa o zona mai mare, ideea e ca acolo gasiti, cine e din Brasov stie unde sa mearga, cine nu e din Brasov n-are treaba ca nu merge acolo.

  8. Da chiar trebuie 4g cand traficul e limitat la viteza mare? Fiul meu a reusit sa il termine si asa intr-o zi cu youtube.

  9. Sparky, la iPhone decodat cu rsim sau gevey trebuie la toate contactele sa pui +4 in fata numarului…daca ai salvat 0754….. pui +40754……. Si ca sa intri pe net prin 3g sa activezi data roaming…practic telefonul nu se decodeaza, rsimul recunoaste doar reteaua si crede ca esti in roaming, de aia pt net prin 3g iti trebuie activat data roaming si la numere prefixul tarii.