iOS 7 beta 2 został wydany przez Apple

 

  Potwierdzenie wszystkiego, co wierzono na temat strategii Apple, iOS beta 7 2 została uruchomiona dziś wieczorem przez firmę z Cupertino. Nową wersję systemu operacyjnego można zainstalować na wszystkich urządzeniach iDevices, na których działała ona w przeszłości, i na razie nie wiadomo dokładnie, jakie innowacje wdrożyła amerykańska firma. Biorąc pod uwagę, że mówimy o wersji beta, która podlega ciągłym modyfikacjom, możemy spodziewać się zmiany niektórych elementów projektu, wdrożenia kilku nowych funkcji i rozwiązania niektórych problemów operacyjnych, ale do szczegółów wrócę w osobnym artykule.

  jeśli 7 beta iOS zainstalowany bez posiadania identyfikatora UDID zarejestrowanego na koncie twórcy aplikacji, wówczas NIE próbuj przeprowadzać aktualizacji OTA, ponieważ NIE będziesz mógł aktywować terminala. Jedynym sposobem na bezproblemową instalację iOS 7 beta 2 jest pobranie pliku ipsw nowej wersji iOS i zainstalowanie go za pomocą metody Shift/Opcja + Sprawdź aktualizacje.

Aktualizacja: Możesz przeczytać tutaj wszystkie nowości związane z iOS 7 beta 2.

55 KOMENTARZY

  1. Merge iOS 7 si pe iPhone 4s , cu gevey sim ? am iOS 6.1.3 si basseband : 3.4.03
    va rog frumos spunetimi si mie daca merge…. 🙁 ma intereseaza sa mearga si gevey simul apoi dupa instalarea softului !

  2. Eu o sa incerc sa fac OTA Update.La iOS 6 beta mergea fara udid inregistrat sa se face OTA update.Nu vad de ce nu ar merge si la asta

  3. Merge iOS 7 si pe iPhone 4s cu gevey sim ? am iOS 6.1.3 si basebandul 3.4.03 sa imi spuna si mie cineva care a instalat si îi merge si gevey simul 🙂

  4. si eu sunt tare curios..de luat e luat, acum e la preparing update.
    in caz ca nu va merge din ce imi amintesc eu la vechile betauri de 6 se putea face update la beta 2 3 4..direct..in acelasi mod cum se face acum la beta 1

  5. @rares: Ai dat update? S-a activat? Scuza-ma ca te stresez dar mai am 5km pana ajung acasa si sunt nerabdator sa aflu. 😀

  6. tocmai ce mi-a terminat updateul.
    merge update ota la Beta 2 fara a avea udid inregistrat.
    nu mi-a cerut activare dupa update! spor…o sa dureze putin ca si pe iphone 5 a cam stat la update.

    PS: a aparut voice memos

  7. sa nu va speriati ca dupa update va apare un ecran alb…cu Halo ..:) slide to configure..
    in care tre sa bagi passlock daca vrei (pt keychain) ..tre sa te loghezi cu id’ul tau de itunes si enable locations au ba..si apoi e gata

  8. merge pe iphone 5 OTA!
    ce mici modificari am vazut e ca in calendar misca mai repede.la weather butonul de “info” a fost modificat..animatiile un pic diferite in fct de ce faci (parerea mea) este si voice memos!.

  9. Confirm, deocamdata faza cu blocatul. Mi-a descarcat ce era de descarcat si de cateva minute “Pregatire actualizare”. este un iPhone 4.

  10. Rog pe cineva care a instalat ios 7 beta 2 pe iphone 4 sa imi spuna si mie daca a adaugat transparenta la dock, notification center si control center.

  11. Cześć!

    up-date ota iph4S, fara nici o problema. Schimbari observate, reportofon, mi-a sters tot ce instalasem inainte, si aici ma refer la aplicatii …..

  12. ota iph4S, si la mine a mers fara nici o problema….mie nu mi\a sters nimica din ce aveam inainte.

    p.s : Merge si cu Gevey fara nici o problema

  13. Hai cu link de download 😀 mi e putin teama sa fac update din OTA… Am un i5 cu rsim7,o merge fara probleme daca fac update din ota?

  14. @ Cael

    Cum e iOS 7 beta 2 pe iPhone 4? Mai apare dock-ul acela oribil? Ce ai observat schimbat (de preferat în bine :)) ) față de versiunea anterioară.

    Merci, boss

  15. @ alex ; sunsetro.
    Dock-ul apare încă fără transparentă in schimb notification center si control center au transparentă dar prea putina totuși! In mare se misca mai fluid, mai putine crash-uri

  16. deci am incercat sa imi fac si io update la iOS7 Beta 2 si am o problema , cand apare logo apple se incarca putin din bara de jos si ramane blocat nu stiu ce sa ii mai fac , si problema si mai mare ii ca in iTunes nu mil detecteaza. ce ar fii de facut ?