Pobierz iOS 7 beta 2 na iPhone'a, iPada i iPoda Touch

  iOS beta 7 2 dla iPhone, iPad si iPod Touch została uruchomiona dziś wieczorem przez firmę Apple, a każda zainteresowana osoba może pobrać nową wersję systemu operacyjnego. Nadal możesz użyć tej metody do instalacji iOS 7 nie mając go ZROBIŁEŚ zarejestrowany na koncie twórcy aplikacji, ale teoretycznie aktualizacja OTA również powinna móc zostać wykorzystana, jeśli już ją posiadasz iOS beta 7 1 zainstalowany. Możesz pobrać iOS beta 7 2 za pośrednictwem tej strony internetowej, ale musisz uzbroić się w cierpliwość, aż wszystkie linki się załadują.

  iPhone 3GS i iPod Touch 4G to jedyne terminale kompatybilne z systemem iOS 6, na których nie można uruchomić systemu iOS 7.

40 KOMENTARZY

  1. Stau, stau. Este pentru toata lumea. Acum sper doar sa mearga. Am incercat Beta 1 pe iPhone 4S si imi spunea ca telefonul nu este inregistrat, a trebuit sa fac downgrade. Cine stie poate nu am urmat eu un pas corect.

  2. @alexandru tataru nu ai putut pe 4S pentru ca ai folosit shift+restore. Folosește shift+update si nu vei avea probleme cu înregistrarea UDID-ului.

  3. Va garantez ca puteti face update prin OTA ( din settings>general>software update ) fara a avea contul inregistrat 😀 , la mine pe 4s si la multi altii a mers

  4. am shi eu o intrebare daca instalez ios 7 pe iphone 5 neverlock fara sa inregistrez udid mai imi merge reteau sau raman cu el inactiv?

  5. @Blondu merge fara problema dar grija cum faci updateul.
    adica ti pe tasta shift apoi dai click pe check for updates. ti se deschide o fereastra in care selectezi softul aferent telefonului tau pe care trebuie sa il ai downloadat (4129 pt romania si banuiesc ca asa e si telefonul tau – scrie pe spate) si apoi astepti sa isi faca treaba.
    daca dai pe restore atunci iti cere activare..altfel nu.

  6. pe spate la mine scrie model 1429 mersi mult pentru raspuns si nu am din romania telefonu ca io is in austria si de aici am luat telefonu dar knd lam cumparat o fost deblocat pe toate retelele si in romania mio mers cartela de orange si aici merge toate cartelele deci as putea face update fara problme @Paul?

  7. @Blondu
    poti face linistit.
    ce iti recomand eu este sa iti faci un backup si pe calculator.
    daca vrei sa revi la ios 6 din diverse motive nu iti va accepta backupul de icloud creat pe ios 7 si asa vei avea mai mult de lucru…..si vei pierde si pozele care nu sunt in photostream.

  8. acum un minut s-a terminat de instalat ios 7 beta 2 pe iph 5 nvr lk prin actualizare din setari. Dureza cam 10 minute descarcarea si inca pe atat instalarea. In plus mia aparut aplicatia reportofon pe display in rest am sa vad pe parcurs daca e ceva schimbat. sper ca bateria sa tina mai mult. spor si voua

  9. Atentie tuturor celor care au JB, Gevey, X-Sim, R-Sim… IOS7 beta 1 modifica Firmware-ul. Nu stiu care pot fi consecintele, insa daca depindeti de o anumita versiune de Firmware, nu va recomand update-ul…
    Eu am facut update la iOS7 beta 1 pe 4S Gevey, apoi am facut downgrade la 6.1.3 si am ramas (evident) cu firmware-ul modificat.

  10. Am instalat beta2 pe ipad mini si nu ma lasa sa-l configurez,zice ca nu sunt developer….si nici nu-l mai pot finaliza….ce dracu sa fac?

  11. witam,
    am incercat sa instalez noua versiune prin ota dar la restart ramane cu marul si se blocheaza.
    sta asa de o ora.
    rest ore nu am reusit, nici D F U
    dowolny pomysł?
    dzięki

  12. @ myrcyone;seby.
    Solutia recovery mode.Apasati in timp ce se deschide idevice-ul simultan butoanele unlock si home in timp ce sunt conectate la pc cu itunes-ul deschis …veti putea face restore la ios 6!