Noc Muzeów 2014 – aplikacja na iPhone'a, która pomoże Ci znaleźć muzea biorące udział w wydarzeniu

  Noc Muzeów 2014 este un eveniment organizat in perioada 16 mai – 17 mai in multiple tari europene, projekt Europejska Noc Muzeów permitandu-ne sa vizitam cele mai populare muzee din tara intr-un eveniment de 2 zile. Pentru ca un proiect de acest gen nu putea fi complet fara o aplicatie pentru iPhone, Noaptea Muzeelor 2014 a fost lansata saptamana aceasta in App Store.

  Folosind aceasta aplicatie puteti afla o lista a tuturor muzeelor care participa la Noaptea Muzeelor 2014, cate o sectiune speciala fiind produsa pentru fiecare dintre orasele romanesti participante. Mai mult decat atat, aplicatia ne ofera posibilitatea de a folosi GPS-ul pentru a ne localiza si a afla directii pentru cel mai apropiat muzeu folosind sistemul Apple Maps.

  Aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 jest dostępny ZA DARMO wpp Store, iar daca doriti sa aflati detalii suplimentare despre eveniment puteti vizita website-ul oficial al sau.

Cena początkowa:
-
Nazwa:
Noc Muzeów 2014

Wolny

ROZŁADOWAĆ





Deweloper: SMART SOFTWARE HO…
Kategoria: Podróże


Opis: Oficjalna aplikacja wydarzenia kulturalnego Europejska Noc Muzeów 2014 w Rumunii.

Z łatwością znajduj odwiedzające muzea, wyświetlaj je na mapie, a nawet planuj trasę do wybranego przez siebie muzea. Ponad 100 milionów…


Rozmiar aplikacji to: 36.5 Mb