iPhone 6 z systemem iOS 8 – tak będzie wyglądał interfejs (wideo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BrHIY1N9yPA&w=580&h=370]

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma un clip video cu iPhone 6 ruland iOS 8 ne oferea o demonstratie a modului in care ar putea arata interfata viitoarei versiuni a iOS pe viitorul terminal Apple. In cursul acestei zile avem parte de o demonstratie similara venita de la un utilizator diferit, el prezentandu-ne de aceasta data o versiune reala a iOS 8 pe sin 4.7-calowy ekran al iPhone 6.

  Pentru ca vorbim despre o macheta a iPhone 6 z ekranem 4.7 cala, demonstratia ar trebui sa ne prezinte destul de real modul in care va arata interfata, insa nu cred ca lucrurile stau chiar asa. In clip avem o suprapunere a unei inregistrari facute pe un iPhone 6 peste un 4.7-calowy ekran care va avea o rezolutie diferita, deci elementele vor fi afisate mult mai mici pe ecran, cu mult mai mult spatiu disponibil pentru noi.

6 KOMENTARZY

  1. ” care va avea o rezolutie diferita, deci elementele vor fi afisate mult mai mici pe ecran, cu mult mai mult spatiu disponibil pentru noi.”

    Complet gresit. Va ramane totul exact la fel, se va folosit tot 320×568 POINTS, doar imaginile vor beneficia de rezolutia mai mare si *probabil* resoursele vor fi numite cu @3x la coada.

  2. Nu, nu vor fi, tocmai asta e. Va fi exact acceasi interfata de acum de pe 4” doar facuta zoom la 4.7”.
    Nu vom avea deloc spatiu disponibil in plus, vom avea un iPhone marit cu absolut aceleasi icoane si elemente pe ecran.

  3. urat adica – icoane mari, ingramadite si spatiu pierdut . cand ne va lasa \apple sa ne configuram cum vrem macar home-screen-ul ?

  4. Confirm ce zice Dan. E pacat ca Apple sa nu profite si sa nu vedem totu putin mai mare. Oricand prefer icoane si text putin marit /tastatura. Adica per total totu putin marit.