iPhone 6 nowy aparat wyprodukowany przez Sony

  Pastrand traditia anilor trecuti, compania Apple ar urma sa aleaga si anul acesta pentru Pokój iPhone 6 produsa de catre Sony, insa ea ar urma sa fie mai buna decat cea utilizata in terminalul iPhone 5S, Stosownie trochę informacji aparute astazi, aparat iPhone'a 6 ma zamiar mieć megapikseli 13, Apple alegand modelul Exmora IMX220 ce are un senzor de 1/2.3 inch si este capabil sa inregistreze poze inclusiv la 20 de megapixeli.

  to aparat fotograficzny iPhone 6 potrafi nagrywać clipuri video la rezolutia X 3840 1080, departe de adevarata rozdzielczość 4K, insa relativ mai aproape de cea 2K. Desi camera iPhone 5S inregistreaza poze mai mult decat decente, compania Apple ar putea alege sa implementeze o camera de 13 megapixeli in iPhone 6 doar in ideea de a face trecerea la inregistrarea de clipuri video 4K, insa va avea nevoie de o rezolutie mai buna pentru asta.

  Acestea fiind spuse, nu se stie daca aceasta camera va face parte din iPhone 6 z ekranem 4.7 cala lub iPhone 6 z ekranem 5.5 cala, iar diferenta este importanta deoarece fiecare model ar urma sa contina hardware diferit.