Unreal Engine 4.3 ze wsparciem dla iOS 8 Metal umożliwi gry z grafiką konsolową na iPhone'a i iPada (wideo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FmbrnbpHT9E&list=UUBobmJyzsJ6Ll7UbfhI4iwQ&w=580&h=370]

  W WWDC 2014 Craig Federighi a prezentat pe scena evenimentului noul Metalowy iOS 8, o tehnologie care permite dezvoltarea de jocuri pentru iPhone si iPad care au grafica similara celei pentru jocurile dedicate consolelor. Ci z Epic Games sunt primii care implementeaza suport pentru iOS 8 Metal in propriul motor grafic utilizat in unele dintre cele mai populare jocuri de pe glob, versiunea 4.3 a Unreal Engine fiind lansata in cursul acestei seri.

  Implementand peste 500 de update-uri in aceasta versiune a SDK-ului pentru Unreal Engine, cei de la Epic Games aduc o multitudine de noutati pentru cei care produc jocuri dedicate iOS-ului sau OS X-ului. Oferirea de suport pentru Metalowy iOS 8 inca din cursul acestei veri va permite unor dezvoltatori de jocuri sa pregateasca titluri compatibile cu tehnologia inca de pe acum, iar in momentul lansarii iPhone 6 le pot distribui rapid in App Store.

  Pe website-ul celor de la Epic Games dostępny intregul changelog, update-ul facut de catre ei fiind extrem de important pentru platforma iOS.