Właściciele terminali z Androidem są bardziej aktywni w Internecie niż właściciele iDevices

 

  Z badania opublikowanego dzisiaj przez firmę NetApplications wynika, że ​​właściciele terminali Android są bardziej aktywni w Internecie niż właściciele iDevice. To jest pierwszy raz To nagrywanie taka statystyka i jak widać na powyższym obrazku różnica pomiędzy stopniem wykorzystania terminali mobilnych w Internecie wynosi 0.43% na korzyść urządzeń z systemem Android OS.

  Choć Android ma 7-krotnie większy udział w rynku niż iOS, to w II kwartale 2 roku faktycznie odsetek aktywnych iDevices w Internecie, w ogólnej liczbie aktywnych iDevices na świecie, jest wyższy niż w przypadku Android, ogólnie Android wygrywa. Chociaż niewiele terminali Android sprzedanych służą do przeglądania Internetu, ich liczba jest na tyle duża, że ​​przekracza iOS.

  Na nieszczęście dla Apple trend ten będzie kontynuowany w następnym okresie Apple aby wrócić na szczyt, potrzebny jest duży wzrost sprzedaży.

8 KOMENTARZY

  1. Banuiesc ca marea crestere va veni dupa lansarea celor 2 Iphone-uri cu ecran mare. Pacat insa ca nu se lanseaza si o gama mai mica – 4.3-4.5 inch maximum. Astea din urma in principal pt femei si cei cu maine mai mici. Cred ca trecerea va fi usor prea “brutala”.

  2. Marea crestere nu va veni niciodata. iOS nu va mai creste semnificativ la cota de piata, pt ca terminalele sunt prea scumpe iar tendinta este spre terminale mai ieftine care ofera performante si capabilitati echivalente.
    Din aceeasi cauza a scazut si va scadea si Samsung.

  3. Nu prea ai cum oferi ca Apple brand tot ce ofera cei de la android…la inceput da pt ca iOS a iesit primul si a a avut impact..dar acuma cand toate terminalele pt toate buzunarele si de la toate firmele au android..nu ai ce poti face. Sper Apple sa se focuseze pe produse si nu pe cantitate sau sa acopere golul dintre ei si altii

  4. @Sorin: Da, asta facand o comparatie strict la cota de piata, dar realitatea este ca desi procentual ei au dreptate, in realitate Android-ul depaseste iOS-ul.

  5. Posesorii de idevice-uri nu mai sunt asa activi pentru ca Apple a hotarat sa scoata dupa piata cateva sute de mii de iphone 4/4s-uri prin update-ul la ios 7 care a facut ca functia wifi sa fie inutilizabila. Persoane din toata lumea se plang de aceasta problema iar printre ei ma numar si eu.

  6. @Aurelian Eu am avut iphone 4 cu ios 7 si acum 4s cu ios 7 si amandoua sunt foarte utilizabile, 4s mult mai bine.

  7. @Rares, am spus destul de clar ca aceasta problema o intampina cateva sute de mii de persoane care detin iPhone 4/4s. Nu am spus ca toate iPhone 4/4s -urile au aceasta problema. Pe langa 4s-ul cu probleme la antena wifi, mai detin inca un 4s care functioneaza fara probleme, momentan. Deci nu toate sunt afectate de acesta problema.