iPhone 6 ON pojawia się w SZCZEGÓŁOWYM klipie wideo

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QRzhd_fOY-s&w=580&h=370]

  Po całych miesiącach dni, w których widziałem mnóstwo elementów iPhone 6, dzisiaj widzimy jednego iPhone 6 WŁĄCZONY , ale zmontowane przy użyciu komponentów pochodzących z różnych źródeł w Chinach. Niestety wszystko, co widzimy jest to, że na urządzeniu nie ma zainstalowanej wersji systemu iOS i do przywrócenia wymagane jest połączenie z iTunes, ale po raz pierwszy widzimy iPhone 6 z włączonym ekranem 4.7 cala w realnym świecie, nawet jeśli niewiele nam to mówi.

  Niestety nikt nie wie, gdzie komponenty użyte do złożyć iPhone'a 6 i włączamy go na potrzeby prezentacji w klipie, ale ważne, że po raz pierwszy widzimy pozornie kompletną jednostkę. Chociaż możliwe jest, że obraz proszący o połączenie z iTunes jest fałszywy, wydaje się całkiem realny, a rozmiar obiektów na ekranie zdaje się sugerować, że został specjalnie zaprojektowany dla tego ekranu, najprawdopodobniej przez Apple.

32 KOMENTARZY

  1. Mie mi se pare ca iphone 5s-ul este cel mai frumos iphone de pana acum. Totuși cred ca e mai bine sa il țin si anul viitor si o sa ma gândesc la un upgrade cu 6s care sigur va conține 2GB Ram. Oricum sunt sigur ca ios 8 va rula foarte bine si fluid.

  2. Este foarte ok mai ales ca de ceva timp “look’ul” frontal nu prea a fost schimbat iar acuma chiar imi place mai mult din ce vad frontal decat dorsal. Sa fim realisti la iphone 5/5s arata mai bine spatele decat din fata. Foarte misto senzatia aia care o da panol frontal curbat putin la muchii sa ia linia seamless al frame’lui

  3. Nu cred ca scoate apple telefoane cu camera scoasa in relief, dupa cum apare in video.

    Telul asta pare cel mult o “plastelina” cu led, ori o chinezarie cu android pe ea.

    Daca asa va arata iPhone 6, atunci dau skip la 6s, unde probabil va fi pusa la locul ei intr-un mod “revolutional”.

  4. Daca va iesi in relief camera, oricum va fi protejata cu sticla de safir, deci 0% sanse de zgariere.
    Eu am un ceas cu sticla de safir de aprox 4 ani, si desi lam purtat zilnic, si am dat cu el accidental si in pereti aspri de mozaic, sticla e impecabila, nici o zgarietura indiferent din ce unghi o privesti sau cat de aproape.

  5. Sper din tot sufletul sa nu arate asa iphone 6 pe care il vor lansa pe 9 septembrie. Ar fi o mare dezamagire pentru mine. Mai bine arata Samsung sau HTC decat asta. Voi ramane la 5s care este mult mai bine finisat. Nu cumpar Apple doar ca apare marul pe el, la ce jalnic arata spatele cu liniile alea si camera iesita in relief parca nici nu ar avea cum sa fie facut de apple. Oricum fiecare cu gusturile lui, dar nu cred ca poate nega cineva ca iphone 5s nu e mai frumos.

  6. Dupa parerea mea nu va arata asa, mi se pare un desing sub reputatia bine castigata de Apple in plus sunt cateva mici detalii care nu se potrivesc precum blitzul care de la iphn 5s a devenit dublu, unul cu lumina clada unul cu lumina rece pentru a da calitate fotografiei…lucru ce lipseste in produsul din video, ramane de vazut, dar sunt mai mult de 90% ca acesta nici nu se apropie de designul Apple Iphone 6