iOS 8 GM – koniec beta testów i wydanie ostatecznej wersji

  iOS beta 8 5 a fost lansat la inceputul acestei luni si dupa cum si-au imaginat deja unii dintre voi, iOS beta 8 6 nu va mai fi vreodata publicat de catre Jabłko. Biorąc pod uwagę, że Apple a anuntat conferinta din 9 septembrie pentru a prezenta iPhone 6 si iWatch inca de saptamana trecuta, este cat se poate de clar ca in acea zi va oferi dezvoltatorilor de aplicatii si iOS 8GM impreuna cu toate functiile noi care au fost prezentate la WWDC 2014 si cele care vor mai fi prezentate acum.

  Perioada de testare beta a iOS 8 s-a incheiat si iOS 8GM va fi practic versiunea finala a sistemului de operare, ea fiind oferita dezvoltatorilor din 9 septembrie pentru a-si putea pregati aplicatiile pentru lansarea publica a iOS 8. V-am spus deja ca aceasta lansare ar putea avea loc pe data de 17 septembrie, cu 2 zile inainte de lansarea iPhone 6, insa Apple poate modifica data cu 1 sau doua zile, insa nu mai mult.

  Din pacate sunt sanse minime ca iOS 8GM sa poata fi instalat prin Aktualizacja OTA de catre cei care au deja iOS beta 8 5, sau o versiune anterioara in iDevice-uri, insa partea buna este ca pentru acest build Apple va ridica restrictiile privind instalarea. Avand in vedere ca iOS 8GM este practic versiunea finala a iOS, build-ul ar trebui sa vina fara o data de expirare, deci teoretic ar trebui sa il puteti utiliza fara probleme oricat doriti.