iPhone 6 poniża Samsunga Galaxy S5 i HTC One M8 w teście prędkości (wideo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo&w=400&h=380]

  Wczoraj wieczorem ci to mówiłem iPhone 6 si iPhone 6 Plus au dominat Samsung Galaxy S5 si alte terminale Android in teste sintetice de performanta, iar astazi vine randul sa vedem si o demonstratie clara a acestui lucru. In clipul video de mai sus aveti un speed test facut pentru iPhone 6Samsung Galaxy S5 si HTC One M8i terminal z Apple pur si simplu umileste smartphone-urile Android, de top, ale competitorilor sai directi.

  Pentru test au fost pornite o multitudine de aplicatii si a fost accesata o pagina web, totul in ideea de a vedea cum se descurca terminalele atat cand vine vorba de navigarea pe web, cat si cand vine vorba de accesarea informatiilor stocate in ele. Dupa cum puteti observa, iPhone 6 a rulat totul cu 14 secunde mai repede decat HTC One M8, diferenta fata de Samsung Galaxy S5 fiind de 1 minut, iar acest lucru este extrem de surprinzator.

  Praktyczny iPhone 6 este mult mai rapid decat Samsung Galaxy S5, umilindu-l in acest test, in timp ce HTC One M8 reuseste sa se tina in urma sa, dar nu chiar atat de bine. Partea si mai interesanta a testului este ca iPhone 6 a deschis mult mai repede aplicatiile salvate in memorie, fata de terminalele Android, care au un multitasking adevarat, dar nu chiar atat de bine gandit.