Niektóre terminale Nexus 6 są dostarczane z dużym problemem

Unele terminale Google Nexus 6 livrate de catre Google au carcasele detasate de structura metalica si uneori bateria umflata, problema afectand un numar mare de utilizatori.

Problem z Google Nexusem 6

  Daca unii clienti Apple au cumparat terminale 6 iPhone Plus care au fost livrate, aparent, indoite, iata ca nici Google nu are mai mult noroc in a isi satisface clientii care cumpara terminale Nexus 6. In imaginea de mai sus aveti principala problema cu care se confrunta Google in momentul de fata, unele terminale Nexus 6 livrate catre utilizatori avand carcasa detasata de structura metalica.

  Nimeni nu stie sigur ce anume are la baza aceasta problema a Nexus 6, insa ar putea fi vorba despre un lipici de proasta calitate folosit de catre producator, ori baterii care se umfla si sunt pregatite de a exploda. Indiferent de situatia in cauza, utilizatorii sunt nevoiti sa returneze terminalele catre magazinul de la care le-au achizitionat si cei de la Google au o problema majora in fata.

  Partea si mai proasta este ca in anumite cazuri carcasa se detaseaza de terminal abia la cateva saptamani dupa achizitie, deci vorbim despre o problema care nu are un efect imediat ci progresiv. Numarul celor care raporteaza asemenea probleme este in continua crestere, deci probabil unul dintre partenerii de productie ai Google a livrat un lot de terminale care nu au fost suficient verificate.

  Din pacate unii dintre cei care si-au inlocuit terminalele au primit altele cu acelasi defect sau au sesizat defectul dupa cateva saptamani de utilizare, deci Google inca nu a rezolvat problema. Acestea fiind spuse, iata ca nu doar Apple are probleme cu terminalele produse si livrate catre utilizatorii care le-au cumparat, dar acest lucru era cat se poate de logic.