iPad Pro i MacBook Air 12 cali są prezentowane na serii obrazów koncepcyjnych

Batalia ecranelor de 12 inch.

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali

  iPad Pro si MacBook Air 12 cali urmeaza sa fie lansate anul acesta pe piata, ambele produse ale companiei Apple urmand a avea ecrane de 12 inch implementate, ambele Retina Display. Pentru a ne demonstra cum ar putea arata cele doua produse ale celor din Cupertino, un grafician s-a gandit sa creeze un concept in care sa prezinte o comparatie intre ele, iar in imaginile acestui articol il możesz zobaczyć in intregime.

  Practic vorbim despre doua produse care vor avea ecrane de diagonale similare, insa si grosimea lor ar putea fi similara, Apple intentionand sa faca MacBook Air 12 inch mai subtire decat MacBook Air 11 inch. Separat de acestea, produsele vor avea hardware diferit, design diferit, insa preturile ar putea fi similare, compania americana putand cere pe tableta iPad, in versiunea sa de baza, un pret de peste 1000$, adica mai mare decat cel al MacBook Air 11 inch.

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 1

  Desi am vazut o multitudine de zvonuri in legatura cu ambele produse, deocamdata nu a fost anuntata o data clara pentru lansarea lor, insa se pare ca Apple se pregateste sa le aduca pe piata in cursul acestui an, cel mai probabil inainte de WWDC 2015, care va avea loc in iunie.

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 2

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 3

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 4

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 5

iPad Pro kontra MacBook Air 12 cali 6