Który operator daje iPhone'a 6S za darmo w abonamencie?

Bezpłatna subskrypcja iPhone'a 6SJeżeli jesteś zainteresowany odbiorem iPhone 6S za darmo z abonamentem w Rumuniicóż, możliwości są dość ograniczone, przynajmniej jeśli chodzi o ofertę publiczną dostępną w sklepach internetowych operatorów telefonii komórkowej.

Dokładniej, tylko w tej chwili Vodafone oferuje bezpłatny iPhone 6S z abonamentemJak oferta publiczna z trzech operatorów telefonii komórkowej w Rumunii, którzy sprzedają ten model iPhone'a, ale za to trzeba będzie dużo zapłacić.

Dokładniej, otrzymasz Darmowy iPhone 6S z subskrypcją Vodafone RED 89 co kosztuje 89 euro miesięcznie, ale tylko w przypadku zakupu modelu z 16 GB przestrzeni dyskowej, ponieważ w przypadku modelu z 64 GB przestrzeni dyskowej przy zakupie trzeba będzie zapłacić 100 euro.

W przypadku modelu ze 128 GB pamięci lub iPhone'a 6S Plus przy zakupie trzeba będzie zapłacić kwotę wahającą się od 100 do 300 euro w zależności od modelu, więc nawet jeśli zapłacisz 90 euro miesięcznie, nadal będziesz musiał coś płacić za terminal.

Jak zapewne już wiesz, w innych krajach europejskich istnieją oferty, w których to występuje Darmowy iPhone 6S z abonamentem po znacznie niższych cenach niż w Rumunii, ale różnica pomiędzy korzyściami oferowanymi w ramach abonamentu prawdopodobnie uzasadnia odpowiednie oferty.

Co więcej, w zależności od posiadanego miesięcznego abonamentu, możesz otrzymać iPhone'a 6S za darmo z abonamentem, jeśli przedłużysz go na dłuższy okres, ale tutaj jest to zależne od abonamentu i historii każdego indywidualnego klienta.

Z tego co publicznie widać, tylko Vodafone ma ofertę, w której daje iPhone'a 6S za darmo w abonamencie, ale w zależności od tego, co wynegocjujesz z przedstawicielami Vodafone w sprawie Twojego abonamentu, możesz uzyskać podobną ofertę, jeśli abonament będzie na tyle drogi, że z tego skorzystać.

14 KOMENTARZY

  1. Trebuie sa nu te ducă capul sa îți faci in asemenea abonament,mai bine i-l iei in rate!!In UK iPhone 6 la abonament de 45 de lire costa 100 de lire!!

  2. in uk, vodafone il da gratis la abonament de 40 de lire….ma intreb cum de aia pot iar in ro pt un abonament similare, iphone costa….

  3. Salut ! Stiu ca nu este locul aici si imi cer scuze dar sunt limitat de timp . Am un iPad 2 cu iOS 8.3 si apare ca trebuie conectat la iTunes . Daca iau o versiune de iOS 8.3 de pe net si încerc sa o instalez ar trebui sa meargă sau neaparat trebuie sa fac update la iOS 9 ? Întreb pt ca am încercat sa instalez 8.3 si imi da iTunes o eroare . Mulțumesc !

  4. Ba eu cred ca voi, unii, sunteti de pe alta lume, planeta sau sunteti pur si simplu oameni fara scoala si cultura sau fara pic de logica. Eu sunt perfect de acord ca trebuie sa fi tampit sa dai atatia bani pe un abonament atatea luni dar poate beneficile pe care el le ofera pentru anumiti clienti este exact ceea ce au nevoie. Platesti telefonul + serviciile sau alea credeti ca vin din cer? Va plangeti ca niste amarati si toti salivati la telefonul ala. Stati acolo in UK unde sunteti voi ca ne e mai bine fara “d-astia”

  5. Prietene, înainte sa scoți pe gura niște Inepții doar de dragul de a vorbi, trece mai întâi prin filtrul logic al gândirii (dacă posezi așa ceva) si după comentează. Oamenii care au postat până acum aici au făcut o comparație concretă între ce oferă operatorii din alte țări (cu mult peste noi din punct de vedere economic/trai de viața, s.a.m.d) și normal că și-au exprimat frustrarea față de hoția de care sunt în stare unii din operatorii de la noi din țara. Ca ex. (sa nu te apuci sa-mi reprosezi ca vorbesc din auzite) Plătesc 100 € la orange pentru 3 numere, cu beneficii superioare pentru toate cele 3 numere fata de ceea ce oferă Vodafone (pentru un singur număr la 89€) și în vară am primit gratis un iPhone 6 16gb, un iPhone 5c 16gb și un lg f50(parcă) – abonamente noi, nu prelungire a unui abonament curent, n-aveam niciun istoric in baza de date a celor de la orange.

    În concluzie din punctul meu de vedere, operatorii din țara noastră jefuiesc la drumul mare pe unii din noi, care poate nu stau sa-si bată capul cu negocierea unui contract sau poate ca n-au cunoștințele necesare pentru a face acest lucru. Cam despre asta e vorba… De cum unele firme/bănci/instituții profita de pe urma unora care nu neaparat sunt inculți/prosti (sau cum te-ai mai exprimat tu pe acolo), pur si simplu n-au avut tangenta cu aceste lucruri si se duc pe buna dreptate si își fac un rahat de abonament/credit/rata, etc.

  6. Ba nici macar nu imi bat capul…nu are niciun rost sa intru in detalii care nu isi au rostul, vreti totul mocca daca s-ar putea , mergeti ba la Digi ca va asteapta

  7. Am 5 abonamente in familie la digi din care 2 sunt optim nelimitat si sunt foarte multumit de ele. Am renunta la orange ca dispareau mb din trafic la greu si m-am saturat de talharia lor. Iar vodafone si telekom pentru mine nu exista.

  8. Oare exista un abonament mai mare la toți operatorii din lumea întreaga ca acesta de la Vodafone? Întreb si eu.