Kup prezenty świąteczne na czas

prezenty Boże NarodzenieBoże Narodzenie se apropie cu pasi repezi si probabil multi dintre voi se orienteaza deja cu privire la prezenty świąteczne pe care urmeaza sa le cumpere, iar acum vin cu un sfat pe care ar trebui sa il lauti foarte in serios.

Daca intentionati sa cumparati online prezenty świąteczne, cumparati-le din timp, daca acest lucru este posibil, deoarece tot haosul pe care l-ai resimtit, in perioada Czarny piątek 2015 va fi resimtit si in perioada Craciunului, firmele de curierat fiind, ca de obicei, depasite de situatie.

V-am explicat deja problemele privind livrarile cu Cargus si nu sunt singurul care a fost afectat de incompetenta lor, problemele urmand a se manifesta la fel sau poate intr-o masura mai mare in preajma Craciunului cand foarte multe livrari vor trebui facute in Romania si nu numai.

Tineti minte ca incompetenta nu este regasita doar la Cargus, ci si la multe alte firme de curierat din Romania, iar din moment ce marile magazine online lucreaza cu aceleasi firme de curierat care au avut probleme cu trei saptamani in urma, nu va asteptati la minuni.

Acestea fiind spuse, cumparati-va din timp cadourile de Craciun pentru ca saptamana viitoare s-ar putea sa fiti dezamagiti deoarece ele nu vor fi livrate la timp.