Wskaźnik przyjęcia iOS 9 jest rozczarowujący

wskaźnik przyjęcia iOS 9 rozczarowanieWskaźnik przyjęcia iOS 9 osiągnął zaledwie 71% dwa tygodnie po ostatniej aktualizacji dokonanej przez firmę Apple w portalu dedykowanym jego twórcom, wzrost w tym okresie wyniósł zaledwie 1%.

iOS 8 stracił ten odsetek użytkowników w ciągu ostatnich dwóch tygodni, co oznacza, że ​​oprócz sprzedaży iDevices z iOS 9 preinstalowany, nikt nie przełączył się na nową wersję systemu operacyjnego, nawet jeśli iOS 9.2 został wydany w zeszłym tygodniu dla wszystkich właścicieli iDevice.

Biorąc pod uwagę, że Wskaźnik przyjęcia iOS 9 wzrósł zaledwie o 1% w połowie grudnia, gdy wiele osób kupuje produkty Apple z myślą o podarowaniu ich jako prezentu świątecznego, firma Apple może mieć problemy z utrzymaniem ubiegłorocznych rekordów sprzedaży.

Wzrost wskaźnika przyjęcia iOS 1 o zaledwie 9% sugeruje, że liczba nowych urządzeń iDevices sprzedanych w ciągu ostatnich 2 tygodni jest niewielka, znacznie mniejsza, niż oczekiwaliby niektórzy analitycy, zatem ciekawie będzie zobaczyć, jaka będzie liczba sprzedaży zostanie ogłoszona przez Apple w styczniu.

Chociaż wskaźnik adopcji iOS 9 jest lepszy niż iOS 8, przynajmniej do tej pory wydaje się, że Apple nie jest już w stanie przekonać wielu osób do zakupu nowych iDevices ani do aktualizacji z iOS 8 do iOS 9.

27 KOMENTARZY

  1. Si eu sunt multumit! Am facut trecerea de la 7.1 la 9.2 pe un IPhone 5, ipad air iar pe un Iphone 6 de la 8.1 la 9.2. Toate trei prin update din itunes.
    Am decis sa fac asta deoarece pe ios 7 incepeam sa simt lipsa aplicatiilor iar 9.2 nu a avut o primire rea.
    Strangere de inima am avut doar pentru ip5 insa rezultatul este peste asteptari.
    Plusy:
    – functionalitatile noi din ios9 (fata de ios7 e mult peste)
    – bateria tine aproape la fel ca in ios7, fara low power mode (nici mie nu mi-a venit sa cred, ma asteptam la o reducere semnificativa)
    – fara lag in meniuri, homescreen, aplicatii, browser – cu cateva exceptii

    Wady:
    – lag la apel primit – cca. 1 sec. Uitasem de el, m-a surprins cand am primit primul apel, m-am obisnuit repede, nu e asa rau.
    – lag destul de mic la tastatura din mesaje – doar prima oara, probabil pana se incarca. Apoi lag-ul dispare cu totul, probabil ramane intr-un cache.
    – procentul bateriei evolueaza diferit fata de ios 7 (atat la incarcare cat si la descarcre) – pare mai “smooth” fata de ios 7.1, probabil ca pentru average user e mai bine, eu prefer informatia exacta.
    – un bug aparut 1 singura data si pe care nu am reusit sa il reproduc – nu se mai putea activa lanterna (led-ul), butonul era disabled. S-a rezolvat doar dupa restart

  2. Gay ul rose da buleala maxim in ios si nu numai… Cam asta e, fara Steve sunt aproape muci … Colosul merge din inertie
    si prosteala marketing… in curand si cei mai inraiti fani vor vor mai cumpara fix ciuciu haplea.

  3. Si eu am avut android , dar trecând pe iOS , nu m-aș mai întoarce înapoi chiar daca sunt mici probleme… E altceva si ca soft si ca telefon, 5s si 6

  4. Sunt utilizator iPhone 6 si s6 edge..primul android pe care il detin..si pot sa spun ca se completeaza unul pe celalalt..plus la s6 edge este ecranul (superior luminozitate-culori-claritate) si camera foto si bateria..dat totusi iOS’ul are ceva mai multa fluență..deși nu mi s-a întâmplat ca s6’le sa imi iasa din aplicatii sau sa aibe lag vreodata..plus ca acum apare android 6.0 pt el….cat despre iphone..de as putea mi-as instala ios 5?

  5. Oameni de calibru celor din Android? Ce vrea sa insemne asta!? Eu sunt acum utilizator de iphone 6s insa am fost utilizator de android (Galaxy s6 și multe altele) și nu este e lista ca într-o în viitor sa ma întorc la android. Fiecare cu gusturile lui asta nu înseamnă că utilizatori de android sunt dobitoci iar cei de apple sunt niște zei. Fiecare telefon are avantaje și dezavantaje totuși asta nu este un motiv sa ne jignim unul pe celelalt. Sunt doar niște telefoane, hai sa nu devenim fanatici.

  6. Dar nu am zis ca sunt dobitoci, poate ma refeream ca sunt prea inteligenti, deja cunosc multi pe aici si sunt 2-3 clase peste cei cu iOS si OSX

  7. Mda, vad ca te-ai aprins. Stai liniștit ca știu cu ce se mănâncă iphone-ul, am avut iphone 4 și 5. Printre ele avut și android. Nu am cumpărat niciodată un telefon pentru ca are x gb de ram și y procesor cu 10 nuclee. Într-adevăr am fost pasionat de android, motiv pentru care am fost și dezvoltator de rom-uri custom pentru unele terminale samsung insa acum timpul nu-mi mai permite asta iar pe ios este mult mai simplu cu customizare când ai jailbreak. Iphone-ul are multe lucruri care merg mai bine decât pe samsung cu android dar și invers. Fiecare telefon are avantaje și dezavantaje. Trebuiesc apreciate amândouă sau macar persoanele care știu sa le aprecieze pe amândouă. Telefonul care imi da ce am nevoie în momentul cumpărări ala este cel mai bun la momentul respectiv pentru mine. În schimb nu sunt fan samsung sau apple, apreciez produsele cate le fac insa nu sunt fan. Ele nu ne apreciază pe noi, nu, ele apreciază doar banul. Tot ce fac ele este pentru bani, nu pentru noi. Dacă te-am jignit îmi cer scuze, nu asta era intenția, lași insa impresia ca ești de părere ca doar iphone-ul este un smartphone adevărat iar tot ce este cu android sunt trompete, lucru care nu este deloc adevărat. Un lucru este sigur, iphone-ul are cea mai fluida experienta insa și seria galaxy are alte atuuri. Respect.

  8. chiar nu ma simt jignit, wtf chiar nu mai stie lumea de gluma..eu faceam referire la oamenii care tin neaparat la giga ram si multe nuclee

  9. cred ca nu ti-am vazut mesajul ca ti-ai dat reply singur
    Nu am avut jailbreak, daca vreau asa ceva mai bine trec pe android unde ai posibilitatea sa iti customizezi cam orice

  10. Salut. Am o problema cam nașpa… Mi-am luat de 2-3 săptamâni un 5s (second) si a mers perfect, pana când mi s-a închis… Nu se mai deschide nici de-al dracu-n maica-sa.. Nici nu se bagă in recovery… Pur si simplu sta așa. Zaone, puțin ajutor?

  11. Nu vrea nici in recovery. Pur si simplu nu face nimic.Si îmi pare rău că postez comentarii peste tot, deși am postat decât aici si încă undeva, dar am nevoie de ajutor…

  12. Salut ce părere ai despre iOS 9.2 pe iPad air 1 ? Momentan am iOS 8.3 as vrea sa trec la iOS 9.2. Cei care l-au instalat sa-mi spună dacă merita trecerea

  13. Am instalat Ios9.2 pe IPad Air 1 și merge foarte bine ,începând cu safari. Înainte i-am dat o ștergerea de conținut și l-am instalat prin Wi-Fi. Este mai stabil ca și IOS 8.3.

  14. Nu am apucat sa ma joc cu tableta. Am testat split view-ul imediat dupa instalare si cam atat. Marele adevar este ca de cand am iphone-ul eu nu prea mai folosesc tableta. Singura ei utilizare a ramas aceea de dvd player de desene animate la copii.

  15. Sa imi spui mai târziu după ce o butonezi dacă ești mulțumit si recomanzi iOS 9.2 pe iPad air 1. Chiar nu a mai instalat nimeni iOS 9.2 pe iPad air 1 ?