HTC One M10 – HTC uczy się na błędach

HTC One M10 este viitorul smartphone de top pe care compania HTC se pregateste sa il aduca pe piata, taiwanezii organizand putin diferit lansarea, sau cel putin asta intelegem din zvonurile aparute zilele acestea in legatura cu noul dispozitiv al lor.

HTC One M10 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 820 ce urmeaza sa fie folosit in Samsung Galaxy S7 si alte smartphone-uri de top, insa doar versiunile pentru SUA si Europa il vor avea integrat, asta in timp ce modelele pentru Asia vor avea chip-uri MediaTek, inferioare din punct de vedere al performantelor.

HTC One M10 va fi primul smartphone HTC One M de prima generatie care va fi lansat de catre compania HTC cu chip-uri si procesoare diferite, strategia fiind complet diferita fata de cea gandita in anii anteriori, schimbarea fiind de bun augur pentru a creste vanzarile.

Mai mult decat atat, HTC pare sa fi invatat ca a se lupta cu Samsung nu este o idee chiar atat de buna, asa ca HTC One M10 nu ar urma sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2016, precum Samsung Galaxy S7, ci undeva in cursul lunii aprilie.

Tinand HTC One M10 departe de utilizatori pana dupa lansarea Samsung Galaxy S7 este o decizie foarte buna pentru cei de la HTC deoarece dispozitivul va avea o sansa reala de a genera vanzari bune, iar eu unul ma bucur sa vad ca HTC incepe sa mai si gandeasca lucrurile pentru ca este nevoie de aceasta companie pe piata.