ZDJĘCIA: porównanie etui iPhone'a 7 z etui iPhone'a 6S

Carcasa iPhone 7 este comparata cu carcasa iPhone 6S in primele imagini pentru a ne arata diferentele principale dintre cele doua dispozitive.

Ceea ce pare a fi versiunea finala a carcasei iPhone 7 este comparata intr-o serie noua de imagini cu carcasa iPhone 6S pentru a ni se arata care sunt diferentele in design pe care compania Apple le va oferi pentru noul sau terminal, ce urmeaza sa fie lansat pe piata in urma unei prezentari ce va fi organizata in toamna.

Luni de zile de zvonuri culmineaza cu imaginile pe care le vedem in acest articol, deoarece aparenta versiune finala a Etui na iPhone'a 7 arata aproximativ exact precum tot ceea ce ni s-a prezentat in diverse zvonuri aparute in ultima perioada, deci este clar ca toate sursele au avut dreptate.

Schimbari mici pentru iPhone 7

Obudowa iPhone'a 7 w porównaniu do iPhone'a 6S

Pentru inceput puteti vedea fara dubiu faptul ca exista diferente minime intre carcasa iPhone 7 si carcasa iPhone 6S, compania Apple mentinand in cea mai mare pare neschimbat design-ul celor doua dispozitive, asta in ciuda faptului ca acesta este al treilea an in care el este oferit utilizatorilor din lumea intreaga.

Prima schimbare usor vizibila in imaginea de mai sus are legatura cu antenele, carcasa iPhone 7 avand eliminate antenele centrale care despart carcasa in trei parti distincte, schimbarea oferind o fluiditate pentru aspectul general al acestei componente, multi plangandu-se din cauza modului in care arata ea.

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 1

Cea de-a doua schimbare sesizabila are legatura cu noua camera, compania Apple parand sa implementeze un senzor de imagine mai mare pentru iPhone 7, astfel ca a sa carcasa are o gaura mai mare pentru a o acomoda, lucru perfect normal in aceste conditii, insa detalii despre ea nu se cunosc.

Oddzielony od gaura mai mare pentru camera in carcasa iPhone 7, cei de la Apple au ridicat carcasa pentru a inconjura complet camera, asta in timp ce pentru iPhone 6S a fost folosit un design diferit, camera ramanand expusa, iar acest lucru probabil a generat unele probleme de functionare pentru utilizatori.

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 4

Cea de-a treia schimbare importanta pentru carcasa iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S are legatura cu portul audio de 3.5mm, acesta fiind eliminat si inlocuit de un al doilea difuzor, iPhone 7 urmand a fi primul smartphone Apple care are 2 difuzoare, asta desi ele nu vor fi stereo, asa cum vre alumea.

Practic, partea inferioara din carcasa iPhone 7 va fi dominata de cele doua difuzoare, portul Lightning ramanand fix in centrul sau, insa aceasta este singura schibmare pe care o vom vedea in respectiva regiune din carcasa, dar ea va fi una extrem de importanta, asa cum a apreciat multa lume.

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 2

Arata la fel, dar totusi este diferit

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 3

Desi iPhone 7 arata aproape exact la fel precum iPhone 6S in exterior, in interior vor exista suficient de multe schimbari, compania Apple pregatind pentru utilizatori un chip A10 cu un procesor mai performant, o camera de dimensiune mai mare pentru iPhone 7, sau una duala pentru iPhone 7 Plus.

Mai mult decat atat, vor exista o sumedenie de functii software care vor potenta functionalitatea si desigur ca vor exista alte componente care vor oferi diverse noutati, dar despre care deocamdata nu stim nimic, insa putin ne mai desparte de prezentarea noului terminal, asa ca nu va mai dura mult pana cand vom afla toate detaliile.

Aktualizacja: Acum avem si un clip video care prezinta in detaliu totul.

https://www.youtube.com/watch?v=aPcoujU2dwg

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 5

Porównanie obudów iPhone'a 7 iPhone'a 6S 6