5 etui zapewniających wysoką ochronę dla iPhone'a

5 carcase pentru iPhone care ofera protectie de grad inalt, astfel incalt indiferent de accident, sa nu-ti faci griji ca ti-ai putea strica dispozitivul.

Daca sunteti una dintre acele persoane care este extrem de neatenta cu propriul terminal iPhone si are nevoie de o carcasa foarte rezistenta care sa-l protejeze, sau daca lucrati intr-un mediu in care exista oricand riscul sa va scapati terminalul pe o suprafata dura si l-ati putea distruge, atunci probabil aveti nevoie de o carcasa pe masura.

In aceasta idee, mai jos aveti 5 carcase care ofera protectie ridicata pentru terminalele noastre iPhone in aproape orice fel de conditii de utilizare, ele fiind gandite intr-un asa mod incat sa absoarba socul unui impact, chiar daca vorbim despre o simpla aruncare pe masa, sau o scapare de la peste 1 metru inaltime.

Zazwyczaj carcasele rezistente pentru iPhone sunt foarte groase si ascund design-ul placut al terminalului iPhone, insa mai jos aveti recomandari si pentru carcase destul de subtiri care pastreaza forma ideala a smartphone-ului Apple, oferind in acelasi timp un grad ridicat de protectie pentru noi.

5 etui zapewniających wysoką ochronę dla iPhone'a

Jacht 5 carcase pentru iPhone care ofera protectie ridicata si care isi merita banii :

Fiecare dintre producatorii de mai sus este renumit la nivel mondial pentru accesoriile pe care le produce, iar separat de modelele de aici, exista si alte cateva, plus o gama foarte variata de accesorii pentru iPhone, dar indiferent ce produse veti alege de la ei, exista sanse foarte mici sa fiti dezamagiti.

etui ochronne na iPhone'a