iPhone 7 pobije rekordy sprzedaży dzięki Galaxy Note 7

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor inregistra vanzari record multumita problemelor pe care terminalele Galaxy Note 7 le au cu bateriile care explodeaza.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea vanzari record multumita esecului numit Galaxy Note 7, sau cel putin aceasta este parerea analistilor coreeni care urmaresc piata mobila. Conform analistului Lee Seung-woo de la IBK Investment & Securities, iPhone 7 si iPhone 7 Plus se vor vinde in 100 de milioane de unitati pana la sfarsitul acestui an, o cifra impresionanta.

Desi Apple spera sa vanda pana in 85 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului, problemele Galaxy Note 7 cu bateriile care explodeaza par sa-i fi dat curajul de a-si creste productia. V-am spus ieri ca iPhone 7 ar fi principalul motiv din cauza caruia Samsung a grabit dezvoltarea Galaxy Note 7 si a adus pe piata un smartphone care explodeaza.

Aceste probleme creeaza climatul perfect pentru compania Apple, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor inregistra cel mai probabil vanzari record pana la sfarsitul anului. Primele semne sunt foarte bune, stocurile initiale de temrinale iPhone 7 si iPhone 7 Plus epuizandu-se complet chiar inainte ca Apple sa lanseze oficial noile produse in 29 de tari de pe glob.

iPhone 7 pobije rekordy sprzedaży dzięki Galaxy Note 7

Separat de analistii din Coreea de Sud, cam toti ceilalti analisti au afirmat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea succes tocmai pentru Galaxy Note 7 are probleme foarte mari. Este de altfel si normal ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie cautate acum din moment ce Galaxy Note 7 nici macar nu este in vanzare, iar lumea se cam teme sa cumpere o mica bomba.

In aceasta idee, cei de la Apple vor promova agresiv iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urmatoarea perioada, iar principala lor problema va avea la baza stocurile scazute. Daca Apple ar fi avut suficient de multe unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru aceasta lansare, atunci ar fi stabilit cu siguranta recorduri in materie de vanzari in primul weekend.

“Recomandarea Samsung de a nu mai folosi Galaxy Note 7 si incidentele repetate cu terminale explodate in SUA au convins, cel mai probabil, consumatorii sa se indrepte spre iPhone 7. Este fara dubiu faptul ca problemele Galaxy Note 7 reprezinta un avantaj major pentru Apple.”

O serie de informatii aparute ieri sugerau faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-ar fi vandut cel putin la fel de bine precum iPhone 6S si iPhone 6S Plus anul trecut, insa ele acopereau doar terminalele activate, nu si cele vandute, dar neactivate inca.

sprzedam iphone 7 galaxy note 7