iPhone 8 w porównaniu do Galaxy S8, Google Pixel, Huawei P10 i smartfonów

iPhone 8 apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta cu Samsung Galaxy S8, Google Pixel, Huawei P10 si alte smartphone-uri de top cu care va trebui sa se “lupte”. Terminalele sunt comparate in functie de dimensiunile pe care le au, iPhone 8 avand dimensiuni similare cu cele ale Huawei P10, desi are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, exact precum Samsung Galaxy S8.

Stim ca iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, insa asta nu inseamna si ca el va avea dimensiuni foarte mari, deoarece in realitate va fi destul de mic in lungime si latime. Ecranul foarte mare al iPhone8 in raport cu toata carcasa va facilita vizualizarea de mai mult continut, dar fara a face un rabat in ceea ce inseamna experienta de utilizare.

Partea cea mai buna la iPhone 8 este ca desi va avea un ecran mai mare decat cel al iPhone 7 Plus, va fi cu mult mai mic, dar imaginile ar putea fi afisate intr-o zona mai redusa, ori egala. Din cei 5.8 inch care formeaza diagonala ecranului iPhone 8, pana in 0.3 inch, sau poate mai mult, vor fi ocupati de catre butonul Home virtuala care il va inlocui pe cel fizic.

Nu se stie daca interfata va fi una permanenta pe ecranul iPhone 8, dar daca este asa, atunci va fi stricata intr-o anumita masura experienta de utilizator. Totusi, cred ca foarte multa lume s-ar bucura sa aiba ecranul iPhone 7 Plus intr-un smartphone de dimensiunile iPhone 7, iar asta are sanse foarte mari de a se intampla cu lansarea iPhone 8.

iPhone 8 Galaxy S8 Huawei P10 Google Pixel