Orange – 22 czerwca ze zniżkami na telefony

Orange ofera in 22 iunie noi reduceri exclusive pentru clientii sai din Romania, promotiile fiind disponibile doar astazi si numai in magazinul online.

Orange continua in Czerwca 22 campanie de reduceri organizata ca parte a celebrarii celor 22 de ani de activitate pe piata din Romania. Vorbim despre 20 de zile de reduceri care se apropie de final, 22 iunie fiind cea dea 19-a zi in care cei de la Orange vor mai avea disponibila o promotie aniversara exclusiva pentru toti clientii din retea, campania urmand a se opri pe data de 25 iunie.

In data de 22 iunie, Orange are disponibile pentru toti clientii din reteaua sa reduceri exclusive pe care acestia le pot vedea in magazinul sau online. Daca sunteti interesati sa va bucurati de reducerile exclusive ale celor de la Orange, atunci pe 22 iunie va trebui sa accesati ta strona din website-ul operatorului de telefonie mobila pentru a vedea ce vi se ofera.

Cei de la Orange si-au facut o misiune din a le oferi clientilor cele mai bune promotii la telefoane, abonamente, accesorii, sau servicii, iar in 22 iunie totul continua. Ca de obicei, reducerile aniversare ale celor de la Orange sunt disponibile exclusiv online, chiar si in ziua de 22 iunie, astfel ca nu trebuie sa va aventurati in magazine pentru a le cauta, deoarece nu le veti gasi.

Orange – 22 iunie cu reduceriexclusive disponibile doar online

Toate ofertele exclusive ale Orange pentru clientii din Romania sunt disponibile doar in data anuntarii, deci toate cele oferite pentru ziua de 22 iunie sunt valabile numai astazi. La ora 23:59 reducerile din ziua de astazi vor expira, asa ca veti vedea ceea ce Orange ofera pentru ziua de maine, deci mai aveti putin peste 14 ore pentru a profita de reducerile exclusive din 22 iunie.

Avand in vedere ca vorbim despre un operator de telefonie mobila, reducerile exclusive din 22 iunie sunt in functie de abonamentul fiecarei persoane care este client al Orange. In ta strona veti gasi promotiile si va trebuie sa va logati in sectiunea Contul Meu din website-ul sau aplicatiile Orange pentru a putea avea parte de o oferta personalizata in functie de abonamentul vostri valabil in 22 iunie, pentru cartele aplicandu-se alte costuri.

In final, daca tot va logati in sectiunea Contul Meu, atunci ar fi bine sa profitati in 22 iunie si bonusul de internet Orange, care va aduce 20 GB de trafic de date gratuit. Veti primi internet Orange in cuantum de 20 de GB incepand cu 22 iunie, in luna urmatoare el urmand a fi alocat din nou in acelasi cuantum, dar dupa aceea veti reveni la beneficiile normale din abonament, sau cartela.

orange-22-czerwca-rabaty-telefony