iPhone 8 – makieta potwierdzająca nowy projekt

iPhone 8 este prezentat din nou sub forma unei machete realizate in baza schitelor pe care diversi parteneri ai companiei Apple le tot pierd multumita angajatilor dornici sa faca bani vanzandu-le pe piata neagra. Vorbim despre o macheta din plastic pentru iPhone 8, care ne prezinta totusl cum va arata design-ul final pe care dispozitivul celor din Cupertino il va avea cand va fi lansat.

Exact precum toate machetele si schitele dinaintea sa, aceasta noua pentru iPhone 8 ne arata design-ul pe care il stim si l-am vazut intr-o varietate de situatii. Vorbim despre aceeasi carcasa frumoasa si plata, fara un Touch ID integrat in ea, camera duala a iPhone 8 urmand a avea si un flash LED integrat de catre cei din Cupertio pentru a simplifica design-ul.

Mai mult decat atat, in partea frontala ne este prezentat ecranul iPhone 8 care acopera intregul panou frontal, aceasta urmand a fi schimbarea principala. Desigur ca in partea superioara a ecranului iPhone 8 vedem o taietura nu prea frumoasa, care sugereaza faptul ca noua camera frontala si senzorii sai vor fi separati de ecran.

Vorbim despre o macheta pentru iPhone 8 realizata din plastic cu detalii in relief, astfel ca putem vedeasi cum arata butoanele, plus pozitionarea altor componente externe. Acesta este unul dintre cele doua design-uri testate de catre Apple pentru versiunea finala a iPhone 8, celalalt avand partea superioara cu camera si senzori integrati sub sticla de deasupra ecranului.