iPhone 7 Jet Black - jak wygląda po 1 roku użytkowania

iPhone 7 a fost lansat anul trecut in versiuni jet black si negru mat, iar prima dintre ele a dat mari batai de cap clientilor din cauza fragilitatii vopselei.

iPhone 7 a fost lansat anul trecut in versiuni jet black si negru mat, iar prima dintre ele a dat mari batai de cap clientilor din cauza fragilitatii vopselei care se zgaria extrem de usor si lasa telefoanele cu un aspect neplacut, in ciuda pretului mare de achizitie.

iPhone 7 a fost vandut de catre compania Apple cu o atentionare care spunea ca vopseaua de pe carcasa se va zgaria usor, compania recomandand folosirea unei huse de protectie, dar asta ar fi ascuns culoarea frumoasa pe care telefonul o are.

Acum daca va intrebati cum arata un iPhone 7 jet black dupa 1 an de folosire fara o husa care sa-l protejeze, ei bine imaginile de mai jos ar trebui sa va satisfaca in totalitate curiozitatea si as va confirme ceea ce stiati deja, ca aspectul frumos a cam disparut.

iPhone 7 Jet Black Wygląda na używany 1 rok

iPhone 7 jet black se zgarie usor daca este folosit fara o carcasa, iar ceea ce vedeti in imagini poate aparea chiar si dupa cateva saptamani de folosire in functie de locatiile in care plasati produsul, sau ceea ce tineti in buzunar impreuna cu el, asa ca daca veti alege un posibil iPhone 8 in aceeasi culoare, ar fi bine sa aveti grija cu el.

iPhone 7 Jet Black wygląda na używany przez 1 rok 3

iPhone 7 Jet Black wygląda na używany przez 1 rok 2

iPhone 7 Jet Black wygląda na używany przez 1 rok 1

iPhone 7 Jet Black wygląda na używany przez rok

iPhone 7 Jet Black wygląda na używany przez 1 rok 4