iOS 11.0.3 został wydany na iPhone'a i iPada

iOS 11.0.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara cu rezolvari pentru unele probleme importante care afectau iDevice-urile in versiunile anterioare.

iOS 11.0.3 został uruchomiony dla iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea pentru toti utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga. iOS 11.0.3 vine la doar o saptamana dupa ce iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, actualizarea precedenta rezolvand o problema cu sunete statice redate de catre iPhone 8 si iPhone 8 Plus, impreuna cu alte probleme nu foarte importante.

iOS 11.0.3 pe de alta parte rezolva o problema a sistemelor audio si de haptic feedback existent in telefoanele care au 3D Touch integrat de catre compania Apple. Mai mult decat atat, iOS 11.0.3 rezolva o problema a unor iPhone 6S ale caror ecrane se blocau in timpul utilizarii obisnuite, asa ca persoanele care intampina aceste probleme ar trebui sa faca actualizarea cat mai repede pentru a avea problemele rezolvate.

iOS 11.0.3 został wydany na iPhone'a i iPada

iOS 11.0.3 readuce practic functionalitatea telefoanelor iPhone 6S care au ecranele inlocuite in service-uri neautorizate de catre clientii companiei Apple. Apple spune ca desi permite in continuare folosirea iPhone 6S pe iOS 11.0.3, utilizatorii vor avea totusi o experienta trunchiata de utilizare a telefoanelor, iar asta pentru ca ecranele contrafacute sunt inferioare din punct de vedere tehnic celor originale.

iOS 11.0.3 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone si iPad chiar in acest moment folosind sistemul Aktualizacja oprogramowania, aktualizacja oprogramowania a celor de la Apple. Pentru a face asta va trebui sa navigati catre Ustawienia > Ogólne > Aktualizacja oprogramowania, Konfiguracje > Ogólne > Aktualizacja oprogramowania si sa urmati instructiunile de pe ecran, dar dupa ce ati facut in prealabil un backup pentru datele voastre.

  • Naprawiono błąd, w wyniku którego sprzężenie audio i dotykowe nie działało na niektórych urządzeniach iPhone 7 i iPhone 7 Plus
  • Addresses an issue where touch input was unresponsive on some iPhone 6s displays because they were not services with genuine Apple parts. Non-genuine replacement displays may have compromised visual quality and may fail to work correctly. Apple-certified screen repairs are performed by trusted experts who use Apple parts. See support.apple.com for more information.

iOS 11.0.3